MITI JE TRUDNA!

Indijske Serije

Odbačena (1 385.ep.) 23.05.2014. – MITI JE TRUDNA!

By  | 
Ratore javlja Mukti lepe vesti

Ratore javlja Mukti lepe vesti

Svi požure do Miti, dozivaju je i mole da otvori oči. Nani je zadovoljna. Damini požuri da donese vodu.

Ratore zove Višnua koji počne da pomera prst. Viče doktora, srećan je.

Damini poprska Miti vodom i ona se osvesti. Kaže Akašu da ne zna šta nije u redu, ali ne želi da stvara probleme između Mukte i Višnua. Đogi i Mukta joj govore da ne misli tako. Miti moli Akaša da je odvede. Damini je u suzama. Nani ne može da se suzdrži, kaže kako je Miti već prouzrokovala prekid molitve. Mukta je oslovi kao znak da treba da ćuti. Miti opet moli Akaša da idu. On joj kaže da njeno prisustvo ne stvara probleme. Nani prevrće očima. Miti ga opet moli. Đogiju zazvoni telefon. To je Ratore koji mu govori dobre vesti – da se Višnuovo stanje popravlja i da je pomerio prst. Đogi je jako srećan. Mukta mu uzima telefon i presrećna je kada joj otac ispriča novosti. I ostali su srećni. Mukta kaže ocu da će odmah doći. Završavaju razgovor. Mukta sva srećna priđe Miti, kaže joj da se Višnu oporavlja i zagrli je. Miti je srećna zbog nje. Tapu se izvinjava Miti za ono što su rekle one žene i hvali njenu hrabrost i strpljivost da podnese i izbori se sa onakvom situacijom. Miti ponovo tera Akaša da idu kući. Damini kaže Miti da vodi računa o sebi i da je zove ako joj bude bila potrebna. Miti joj kaže da je dobro, a potom ode s Akašem i Ekadiš. Damini ljutito pogleda Nani pa joj priđe i pita je da li je videla, prisustvo njene Miti nije uticalo loše na molitvu i Višnuovo stanje. Traži od nje da prestane da opanjkava Miti. Nani samo ćuti. Damini odlazi. Nani prokomentariše za sebe kako ju je Miti skoro pa indirektno ošamarila tog dana. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *