Akaš je u potrazi za Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 403.ep.) 18.06.2014. – Akaš je u potrazi za Miti!

By  | 
Miti je tužna

Miti je tužna

Akaš se pita zašto ga Miti ne razume

Akaš se pita zašto ga Miti ne razume

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta ugleda Miti i Damini u busu

Mukta ugleda Miti i Damini u busu

Mukta javlja Akašu šta je videla

Mukta javlja Akašu šta je videla

Miti kaže Akašu da će prekinuti vezu. Akaš spušta telefon dok Ekadiš stoji na vratima i posmatra. On je zabrinut. Ekadiš ulazi da popriča sa njim. Pita ga šta je bilo, šta mu je Miti rekla.
Akaš: “Miti je tvrdoglava. Neće doći kući večeras. Ostaće kod svoje nane. Ali, bolje je za oboje da ne budemo jednu noć zajedno. Mora da u onoj kući postoji neko zreo ko bi je naterao da shvati da nije u pravu. Ponekad je potrebno udaljiti se da bi se približio. Dobro sam.”
Ekadiš pomisli u sebi da je daljina dobra. I za njega i za celu njenu porodicu. Na početku će malo boleti, ali, na kraju će biti srećan, jer on je, ipak, njen sin.
I Akaš i Miti su tužni. Miti i Damini ulaze u bus za Đamu. Bus kreće. Damini se priseća vremena kada je odlazila s Ićom. Akaš je tužan i razmišlja.
Ne može da shvati zašto se Miti tako ponaša: “Još mi je gore kad te vidim tužnu… Na kraju krajeva, šta sam uopšte i tražio? Samo sam želeo da prva beba bude moje krvi. Svako na svetu bi to poželeo. Zašto nećeš da shvatiš? Zašto to iznova i iznova moram da ti objašnjavam? Kada ćeš shvatiti, Miti?”

Bus staje na crveno svetlo. Mukta je u blizini. Primeti Damini i Miti u busu pa se iznenadi. Bus krene dalje. Mukta viče za Miti i ide za busem. Auto je zamalo udari. Ona potom zaustavi rikšu. Kaže vozaču da prati bus. Zove Akaša, ali se on ne javlja, telefon mu je na stolu. Rikša se pokvari. Kađri uzme Akašev telefon i da mu ga. On se javi. Mukta ga zabrinuto pita da li je između njega i Miti sve u redu. On joj kaže da to pita Miti. Mukta mu kaže da ju je videla sa Damini u busu koji napušta grad. Akaš je šokiran. Posebno ga iznenadi to što bus ide izvan grada. On joj kaže da će saznati šta se dešava. Završavaju razgovor. Mukta razmišlja. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *