Miti se izlane pred Ansarijem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 424.ep.) 17.07.2014. – Miti se izlane pred Ansarijem!

By  | 
Miti

Miti

Ašfag i Miti su na mostu

Ašfag i Miti su na mostu

Miti je zbunjena Ašfagovim priznanjem

Miti je zbunjena Ašfagovim priznanjem

Ašfag je samo sanjao da izjavljuje Miti ljubav

Ašfag je samo sanjao da izjavljuje Miti ljubav

Miti stoji na sred mosta i gleda u reku. Neko joj priđe. To je Ašfag. On joj kaže da se zaljubio, ali ne zna da li je to dobro ili loše. Miti odgovori da u ljubavi nema dobro i loše. Čovek ne može naterati svoje srce da prestane nekoga da voli. Pita ko je devojka koju voli. On odgovori da je za tu devojku prvo mislio da predstavlja problem za njega, ali je ona polako počela da mu dolazi u snove i polako je našla mesto u njegovom srcu. Miti se uozbilji. Začuje se šamar i Ašfag se trgne iz sna. Uhvati se za obraz, pa prokomentariše kako je dobro što nije otkrio Miti svoja osećanja.

Jutro je. Damini dolazi kod Akaša (koji živi negde drugde) sa Kanom. On se iznenadi, zove je da uđe. Damini ga pita zašto je napustio kuću Bundelinih. On joj kaže da ne može tamo da živi. Ona primeti da jede hranu iz kesice i kaže mu da neće dozvoliti da ostane tu sam, ostaće sa njim. Moli ga za oproštaj, sklapa ruke. Akaš je brzo hvata za ruke, nema šta da joj oprosti. Miti mu mnogo nedostaje. Klizi mu suza niz lice.

Asgar zove Šoaba i kaže mu da nabavi vizu za Indiju. Ovaj ga pita na čije ime.
Asgar: “Fida!”
Ovaj prokomentariše kako za svoje misije koristi devojke, ali svoju žene neće, zar ne. Asgar počne da se smeje, odgovori da je njegova žena njemu samo paravan, jer niko u porodici ne zna čime se sve bavi. Prekidaju vezu. Asgar u sebi ponovi ime Fida.

Saba je nešto zamišljena. Halid joj pucne prstima pred očima. Saba mu priča o mogućem braku između njegove sestre, Nilofer, i njenog brata, Ašfaga. Halid joj kaže da je Ašfag drugačiji, ko zna u koga će se zaljubiti. Saba ga grdi što on govori tako kad ona misli dobro njegovoj sestri. Traži da je podrži u tome. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno