Odbacena #1 deo

Odbačena

Odbacena #1 deo

By  | 


Odbacena #1 deo
Tapasja i Iška potiču iz sasvim različitih društvenih slojeva. Tapasja (Tapu) je ćerka bogatih aristokrata Divje i Djogijaogi Takura. Iako rođena u raskoši, Tapu je skromna, poslušna i dobra. Iška je iz siromašne kuće. Rano je ostala bez oca i raste uz majku Damini, koja radi kao kućna pomoćnica kako bi svom detetu obezbedila normalan život.
Uprkos ogromnim razlikama u statusu, male devojčice postaju najbolje drugarice. Djogi Thakur otkriva da je on slučajno izazvao smrt Icinog oca nekada davno. Oseća krivicu i odlucuje da postane Icin pootac, dajuci joj najbolje moguce vaspitanje. Medjutim, ljubomora prevlada izmedju devojcica. Tapasjina nana je ogorčena na Damini i Icu i truje je protiv drugarice.

Posle 10 godina

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devojcice su odrasle. Izuzetno bogat i zgodan momak po imenu Vir Sing ulazi u njihove živote. Djogi ocekuje da on ozeni Tapasju, ali ona vec ima decka, zvanog Sidharth Šidu. Tapasja predlaze Icki da se uda za Vira i isprica joj sve o Šidu. Medjutim, posle nekog vremena i ona sama se zaljubi u Vira. Vir se zaljubljuje u Ichu i trazi njenu ruku od Djogija. On pristaje. Tapu postaje ljubomorna jer je Ica dobila veoma bogatog i zgodnog momka i zato sto se njih dvoje mnogo vole. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *