Miti plaća kauciju za Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 316. ep.) 11.02.2014. – Miti plaća kauciju za Ekadiš!

By  | 
Vividha Kirti - Ambika

Vividha Kirti – Ambika

Ambiku navodno boli glava. Dolazi Miti. Kasa se nudi da donese lek Ambiki, ali ona odbije, pita ga kako da mu traži to, on joj je kao otac.
Kasa se čudi u sebi: “Zadaje mi posao svakog dana! Šta joj je sad odjednom?”
Miti pohvali Ambiku kako je divna i o svima brine. Ponudi se da je izmasira, ali Ambika odbije. Kaže da je popila lek i počeće uskoro da deluje. Kasa kaže Miti da Sankrant i Akaš nisu kući, ne bi trebalo da uzima slobodno, ali šta da radi, došla mu je tetka iz sela, treba da je vidi. Miti mu kaže da nema veze, ona je tu, pobrinuće se za sve. Kasa odlazi. Ambika oslovi Miti imenom, pa se izvini i nazove je jetrvom. Miti joj kaže da je od tog dana pa nadalje može zvati po imenu, prija joj da je tako oslovljava. Sa njom nema potrebe da bude formalna. Ambika se smeje. Kaže joj da bi mogle da odu u kupovinu, muževi im nisu kući. Biće ceo dan zajedno, a mogu i jesti napolju. Miti odgovori da to nije loša ideja, no pita zar je ne boli glava. Ambika kaže da joj je već bolje. Miti pristaje. Kaže kako je mislila da poseti nanu. Pita Ambiku hoće li sa njom. Ambika pristaje. Miti kaže da ide da se spremi i da obavesti svekrvu. Ambika je zaustavi, smisli kako je dva puta kucala na Ekadišina vrata, ali se ona nije oglašavala. Mora da spava ili je otišla u hram sa sestrama. U tom trenutku zazvoni fiksni telefon. Ambika spreči Miti da se javi rekavši joj da je to sigurno njen otac, rekao je da će je zvati. Neka ona ode da se spremi. Javlja se na telefon. To je Ekadiš, zove iz zatvora. Ambika ćuti. Ekadiš pomisli da joj se javila Pavitra. Počne da priča kako ima pravo na jedan poziv, a ne zna ničiji broj telefona. Ambika počne da se pretvara da je ne čuje. Ekadiš napokon shvati ko joj se javio. Traži od Ambike da da slušalicu njenoj sestri. Ambika samo nastavi da se pretvara da je ne čuje i na kraju sklopi slušalicu. Miti je pita ko je to bio. Ova odgovori da je pogrešan broj, neka starica je stalno ponavljala pitanje da li je neko kući. Tera Miti da ide da se spremi. Miti odlazi.
Ekadiš govori čuvarki da je izgleda pozvala pogrešan broj, nada se da će dobiti šansu da opet zove. Ova joj odgovori da će to morati da pita g-dina Čobija. Ako on bude dozvolio, onda će moći.
Ambika namerno nakrivo spusti slušalicu, tako da niko ne može da ih dobije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti želi da priča sa Damini telefonom, ali joj sluga odgovori da niko nije kući. Pita se gde li su svi otišli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *