Miti se miri sa Ichom!

Odbačena

Odbacena #13 deo Miti se miri sa Ichom!

By  | 
Miti se miri sa Ichom!

Miti se miri sa Ichom!

3.12. – Miti se okrene da ode, Vishnu povice da je voli. Ona se ne okrece, ali se nasmeje i pocinje da place, odlazi. Tapu od sluge saznaje da je Virovom dedi stanje bilo bolje, ali da je onda iznenada umro u toku noci, da mu maska sa kiseonikom nije stajala na licu kao i to da tada Tej nije bio u kuci jer ga je Vir izbacio. Gunvati dolazi kod doktora, trazi mu lek. Saznajemo da ona vec 19 godina uzima lek koji krisom daje Viru, a koji sprecava da mu se vrati pamcenje!

4.12. – Tapu kaze Viru da pokusa da se seti svoje proslosti. Pita ga da li se ikada zapitao zasto mu nista ne pricaju o Ichi. Prekida ih Gunvati koja Vira natera da popije mleko u koje je umesala lek. Advokat Teju kaze da je dobio polovinu nasledstva, a da je polovina prebacena na njegovu zenu, po njegovom zahtevu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


5.12. – Tej poludi kada cuje advokatove reci. Dolazi Tapu. Tej se seca kako je ostavio otisak prsta na neke papire, a to je Tapu iskoristila kako bi dobila pola njegovog nasledstva. Tej joj preti.

6.12. – Mukta otkriva da se Miti zaljubljuje u Vishnua. Tej sanja da Tapu umire nakon pada sa stepenica. On prosipa ulje na stepenice, ali umesto Tapu, pada on sam. On zove nekoga i narucuje Tapasjino ubistvo. Miti odlazi kod Vishnua i priznaje mu da je zaljubljena u njega.

7.12. – Tej prica sa advokatom u sudu, kaze da je stavio otisak prsta na papir dok je bio pijan, sto je sve Tapu isplanirala. On od advokata trazi da je tuzi za prevaru, ali mu on odgovara da nemaju dokaz za to. Tej kaze da uzme koliko god hoce novca i da, ako treba, kupi dokaz. Sve ono sto je na njegovo ime treba tako i da ostane, ali Tapuino ime se mora izbrisati sa papira a on ce je vec ukloniti. Ulazi Tapu kod advokata, cula je ovo sve. Tej odlazi i ostavlja Tapu kod advokata. Ispred suda se sretne sa Jogijem koji je posao unutra. Tej je srecan sto ce naneti bol Tapu. Jogi i Tapu se srecu ispred, zateceni su. Teju je drago sto ona pati i place. Tapu ga nazove “oce”, ali on joj kaze da oni vise nisu u srodstvu i odlazi. Tej kaze Tapu da je ovo samo zrno onoga sto on moze i da ce je naterati da pati toliko da nece moci ni da dise. Jogi kaze Divji da je sreo Tapu. Ona je srecna i postavlja mu pitanja o njoj, ali on kaze kako nije hteo da prica sa njom. Divja place i ljuti se. Ko ce joj oprostiti njene greske ako nece oni, njeni roditelji. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *