Viru se vraća sećanje!

Odbačena

Odbacena #14 Viru se vraća sećanje!

By  | 
Rashmi Desai - Tapu

Rashmi Desai – Tapu

13.12. – Gunvati daje casu mleka Viru, on je posmatra. Gunvati insistira da ga popije, kaze mu da ona zeli da se on sto pre oporavi (msm,kao da casa mleka dize iz mrtvih!). Vir popije (kao da je malo dete!). Miti pokusava da nadje odgovarajucu haljinu za izlazak sa Vishnuoom. Dolazi Mukta, zadirkuje je. Pocinju da se gadjaju jastucima. Dolazi Damini i seca se kako su to nekada Icha i Tapu radile. Razmislja kako je njena Icha imala isto takvo prijateljstvo kao sto ga sada imaju Miti i Mukta, pa se pita sta li Bog to priprema.
Tej ljutito upada u sobu kod Tapu, maše nekim papirima. Pita je kakva je ovo drama. Tapu: “Procitaj. Oh, zaboravila sam, ti ne znas da citas.” Tej je pita da li je to ona prodala njegovo imanje. Ona mu odgovara da je sada sve njegovo i njeno, on je stavio otisak prsta na papire kojima potvrdjuje da je pola njegovog bogatstva njeno. Tej se nervira jer je Tapu veliko imanje prodala za male pare. Tapu mu kaze da on ne cini nikakva dobra dela, pa je ona tu zemlju prodala sirotistu kako bi dodala koje dobro delo na njegov racun. Tej poludi, kaze joj da ona jos uvek nije upoznala njegovu istinski losu stranu i da ga niko nece moci zaustaviti kada resi da je pokaze. Tapu razmislja kako Tej zasigurno nece sedeti skrstenih ruku i ona mora delati prva. Mora da postoji neki dokaz protiv njega koji ce moci da upotrebi. Ona se seti Chande i kasete. Razmislja kako je na njoj sigurno zabelezena neka tajna oko smrti Virovog dede, ali Chanda nece progovoriti tako lako. Medjutim, ako uspe da je razbesni ili joj kaze nesto protiv Teja, mozda Chanda i progovori.
Vishnu sav skockan dolazi kod Iche kuci, kaze da hoce da prica sa njom i Damini. On im kaze da voli Miti i da zeli da je ozeni. Nema nista, ali ce je uciniti srecnom. Obe su zatecene, kazu da bi morale i Miti da pitaju. Vishnu im kaze da i Miti voli njega. Damini i Icha radosno pristaju da Vishnu ozeni Miti. Sve je ovo cula i Nani, koja je ljuta i razmislja kako je Miti godinu dana mladja od Mukte, a vec su joj ugovorili brak. A tako nesto se vec jednom desilo u toj kuci! (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *