Odbačena - 16.10.2013. - Damini otkriva istinu!

Indijske Serije

Odbačena – 16.10.2013. – Damini otkriva istinu!

By  | 

capture-20131019-171704Odbačena – 16.10.2013. – Damini otkriva istinu!

Akash komentariše da je Surbhi želela da beba bude sa ocem i da Kanha ima najveće pravo na njega. On zatim daje bebu Kanhi. Svi su emotivni ovim njegovim postupkom. Pavitra kaže Ekadish da je Akash izabrao druge ljude. Ekadish pita Akasha zar njegova baka nema nikakva prava nad njim (bebom). Kanha klimne glavom u znak zahvalnosti Akashu, a zatim sa Damini ode u dnevnu sobu. Akash sklapa ruke pred Kadambari i pita je da mu oprosti jer će reći nešto što će je povrediti. On zatim kaže da ona ima puno pravo na Surbhino dete, ali to pravo se odnosi da mu pruži ljubav i da ga uči moralu, a ne da ga vodi u taman život u Aatishgarh. Kaže da dok je ona bila zaključana u sobi, Nirbhay i Ekadish su uradili sve da bi Surbhi abortirala. Zato je on poslao Rathore-a da spasi Surbhi. Ekadish ubacuje da je Nirbhay to odlučio da uradi. Akash nastavlja da je zato poslao Rathore-a, inače bi beba odavno bila mrtva u bolnici. Ekadish kaže da pitaju Pavitru ako njoj ne veruju. Pavitra govori istinu, da je Ekadish bila ta koja nije želela tu lošu krv u njenoj porodici ili kući. Svi su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekadish počinje govoreći Akashu da je ta porodica prvo ubila njenog muža, a zatim i njegovog brata. Ona se zatim obraća Kadambari, kaže da su oni ubili Nirbhay-a, a da samo Bog zna šta su uradili sa Surbhi pa je i ona umrla. Tapu iskorači napred i pita je da li je zato svalila krivicu na nevinog čoveka koji je spasio Surbhinin život i uvalila ga u lažan slučaj, a sad kad nema šta drugo da radi, laže i okrivljuje njih za sve. Đogi je zaustavi, a zatim priđe bliže Ekadish i kaže joj pripadaju različitim kulturama, ona ih ne bi razumela jer ona samo razume pravni/zakonski jezik. On zatim kaže da ona može saznati razlog Surbhinine smrti u bolnici, a ako ima bilo kakvu sumnju može podneti parnicu. Nastavlja da kad majka deteta umre, dete se predaje ocu, a ako želi može podneti tužbu i za to, ali da dete ostaje tu. Ekadish ga prekida i pita ga ko je, kakva je njegova veza sa Icchinom porodicom, sa tim detetom, da li su on i Surbhi/Kanha u krvnoj vezi sa njim, kakav je njegov odnos sa Icchom i njenom majkom. Pita da li su oni brat i sestra ili je bila neka afera između njih. Svi su šokirani, uključujući i Akasha. Damini kaže „dosta“, a zatim staje između Ekadish i Đogija. Nani uživa. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *