Višnu prosi Miti i otkriva pravo lice!

Odbačena

Odbacena 18.02.2012. – Višnu prosi Miti i otkriva pravo lice!

By  | 
Višnu prosi Miti i otkriva pravo lice!

Višnu prosi Miti i otkriva pravo lice!

Vishnu pita Miti da se uda za njega. Ona se nasmesi, pocrveni i krene da ode iz hrama. Vishnu joj dobaci da ce joj pruziti sve sto zasluzuje. On ostaje sam i prica sa idolom boga Shive. Kaze kako je Miti pristala da se uda za njega, a on ce joj dati sve sto zasluzuje! Sve! Tugu, bol i suze. Smeje se poput ludaka. Kaze kako je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, sve je dozvoljeno zarad osvete protiv nepravde. Zato je on sve to uradio. Seca se kako je izbio pozar u klubu u kome je bila Miti, kaze kako je on i podmetnuo pozar i spasao je, ucinio je jedno dobro delo za nju i njena porodica mu slepo veruje. Dobrota prevari svakoga, pa zasto bi devojka koja je tako jednostavna poput Miti bila izuzetak. Postoji samo jedan razlog zbog koga radi sve to, jedan razlog i jedan cilj. OSVETA! On ce ispuniti ono sto je zacrtao i ostvariti svoj cilj. Zove nekoga telefonom i kaze mu da je vrlo blizu ostvarenju cilja, pa ce sada jos malo uzivati u igri.
Icha razmislja o Vishnuu u svojoj sobi. Dolazi Mukta, kaze da je Vishnu zaprosio Miti i da su je ona i Kanha dosta zadirkivali. Ona primeti da je Icha zamisljena, pita sta nije u redu. Icha joj odgovori da je toliko toga snaslo u zivotu da se plasi srece. Kaze da su joj neke stvari oko Vishnua cudne. Mozda je u pitanju nesporazum, ali njeno srce majke nije spokojno. Ona zna da je Vishnu dobar, ali su neke sitne stvari oko njega cudne. Vishnu joj je rekao kako nije uspeo da provede mnogo vremena sa svojim ocem, a ona zna da je njegov otac ostavio njegovu majku pre nego sto se on i rodio. Zasto je onda to rekao? Dalje, kada mu je donela kolac u hram, on joj je rekao da je voleo cokoladu koju je ona delila nekada u zatvoru, a ona se jasno seca da su sva deca tamo obozavala cokoladu, ali ne i on, on ju je mrzeo. Seca se i jednog njegovog prijatelja iz proslosti i bas ce ga pitati o njemu kada dodje. Ona Mukti pokazuje sliku na kojoj se izmedju ostalih nalazi i Vishnu sa svojim 3 godine mladjim drugom Gopalom, koji je bio siroce i vrlo nemiran decak. Vishnu ga je voleo kao brata i s ljubavlju mu se obracao. Kakav god nestasluk da napravi Gopal, Vishnu je uvek preuzimao krivicu na sebe i njihovo je prijateljstvo bilo za primer. Icha se seca Tapu, kaze kako je ona zbog Tapu ono sto jeste danas, kako ona ima zlatno srce i za one koje voli zeli da skine i mesec i zvezde, a kada bi se naljutila napravila bi haos. Mukta joj kaze da je ona i dalje takva, ali ucuti. Kaze da ona (Tapu) sigurno voli Ichu isto koliko ju je i pre volela.
Tapu se raspravlja sa Tejom, kaze mu da je otkrila kako on ima neke veze sa smrcu svog oca. On je pita da li ce mu sada pretiti zatvorom i ima li dokaz. Ona kaze da kada je otkrila ovo, nacice i dokaz. Ali u svakom slucaju, ona ce prestati da ga uznemirava ako joj se skloni sa puta, jer u kucu Bundelinih nije dosla zbog njega, vec ima drugi cilj, pa obecava da on nece ni primetiti da je ona u kuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *