Miti se budi!

Odbačena

Odbacena – 18.11.2013. – Miti se budi!

By  | 
Miti se budi!

Miti se budi!

 

Miti se budi!

Akasha zove Vishnu telefonom, pita ga gde je. Akash promeni temu, pita kako je Miti. Vishnu mu kaze da se osvestila. Akash je presrecan, seca se trenutaka sa Miti, ali se zatim seti da je obecao da ce ostaviti Miti kada se oporavi, gleda idol. Osmeh mu nestaje s lica i on polako gubi svest. Pada na pod.

Svi dolaze kod Miti u posetu, pokusavaju da je razvesele, ali ona trazi nekoga pogledom. Djogi joj kaze da sigurno gleda gde je Tapu, ona ce uskoro doci. Dolazi med.sestra i kaze porodici da ostave Miti da se odmori. Svi izlaze napolje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta se ipak vrati, pita Miti: “Gledas gde je Akash, zar ne?”

Miti klimne glavom.

Mukta joj kaze da ce ona pozvati Akasha i reci mu da dodje, a ona neka sada spava, Akash ce joj doci u snove. Miti joj se nasmesi. Mukta odlazi. Miti se seca razgovora s Akashem i incidenta s Agarth-om. Sklapa oci i tone u san.

Vishnu pokusava da dobije Akasha, ali njegov tel. je iskljucen. Dolazi Mukta, pita kako Akash moze tako da se ponasa, kako da ne dodje da vidi kako je Miti. Nani sve slusa. Dolazi Damini, kaze Mukti: “Ja sam mu rekla da ostavi Miti zarad njene srece.”

 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *