Vishnu hoce da prica s Akashem!

Odbačena

Odbacena – 20.11.2013. – Vishnu hoce da prica s Akashem!

By  | 
Miti

Miti

Vishnu hoce da prica s Akashem!
Svi su shokirani, Damini i Djogi mole doktora da urade nesto i izlece Miti. Dolazi Kanha, i on se zgrane kada cuje da Miti ne moze da hoda. Vishnu kaze doktoru da mu navede ime bilo kog specijaliste, on ce ga dovesti. Doktor kaze da se Mitino stanje naziva paraplegija, kada polovina tela ostaje paralizovana. Kicmenu mozdinu je ostetio metak. Cuda se desavaju, ali ne moze im nista reci zasigurno. On ce se potruditi da Miti dobije najbolju medicinsku negu, ali ostalo je do Bogu.

Dharamir zove Ekadish telefonom, ona ga pita da li se njegova cerka slozila da je udaju za Akasha. On joj odgovori da u njegovoj kuci stariji odlucuju o udaji devojke. A njemu se zuri. Ekadish se slaze, ali mu kaze da ne zuri, ipak je to vencanje njegove voljene cerke i njenog voljenog sina. Pavitra se iznenadi kada to cuje. D. joj kaze da on drzi do svoje reci, kada bude dosao… Ekadish dovrsi njegovu recenicu, kaze da donese nesto sa sobom. D. je zadovoljan. Ekadish citira neku frazu koja znaci da treba da idu polako kako bi rezultat bio povoljan po njih. D. dovrsi preostali deo citata i Ekadish je zadivljena. D. je pita da li ona to njega savetuje da bude strpljiv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *