Amla odlazi!

Odbačena

Odbacena 21.01.2013. – Amla odlazi!

By  | 
Amla odlazi!

Amla odlazi!

Tapu i Icha razgovaraju. Icha se seca kako joj je Tapu pricala bajke. Tapu joj se izvinjava za lose stvari koje joj je ucinila. Icha kaze da se nece secati tih dana, sada ce misliti samo na svoju decu, Miti i Mukta su dobre drugarice i bice srecne posle dugo vremena. Tapu joj obecava da se nece isto ponoviti sa njihovim cerkama. Icha joj kaze da ostane kod Thakurovih, Mukta ce biti srecna, ali Tapu kaze da mora biti sa njom za vreme ceremonije ulaska u kucu Bundelinih. Icha je tuzna zbog Amle, pita sta ce biti sa njom. Tapu joj odgovara da ne brine jer Vir nece dopustiti da ona luta unaokolo sama krivicom njegove majke. Vir i Amla nikada nisu bili kao muz i zena, to je bio samo Gunvatin plan da je (Ichu) drzi podalje od Vira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Amla se pakuje, dolazi Chanda (ah, evo je!) i kaze joj da preispita svoju odluku. Medjutim, Amla joj kaze da je donela pravu odluku, ona nikada nije bila deo te porodice, nikada nije bila Juvrajeva majka i Virova zena. Samim tim, ne gubi nista. Chanda joj kaze kako joj je to Tapu isprala mozak i da nigde nece moci da nadje mesto kao sto je ovo, na kome bi zivela na visokoj nozi. Prekida je Vir koji ulazi u sobu i kaze Chandi kako njeno nagovaranje nece nista promeniti, odgovornost za nju preuzima on i ona (Chanda) ne treba da brine oko toga. Chanda odlazi. Vir kaze Amli da ne brine, on ce joj se uvek naci kada joj zatreba nesto. Amla kaze da ne zeli nista, srecna je sto je on povratio Ichu, trazi od njega da je uvek cini srecnom i da zive srecno do kraja zivota. Ona zamoli Vira da je samo otprati do vrata. Vir joj ponese kofer i oni silaze niz stepenice. Amla uzima blagoslov od Umeda, pita ga da joj oprosti ako je negde pogresila i kaze da ih nikada nece zaboraviti, a potom uzima blagoslov i od Gunvati koja je ponovo pita da razmisli. Amla joj odgovori da ona ne moze ciniti Ichi nepravdu i zato je bolje da ode. Umed joj kaze da nista nije pogresula da bi se izvinjavala. Amla odlazi, Vir je otprati. Gunvati razmislja kako ce sada zaustaviti Vira da dovede Ichu kuci kada je Amla otisla. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *