Mukta dobija posao!

Odbačena

Odbačena – 25.12.2013. Mukta dobija posao!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Divja i Mukta se pozdravljaju. Mukta se kobajagi ljuti što Divja nije došla na njeno venčanje. Đogi se ubaci, kaže da i sama zna da su za jedan dan odlučili da se venčanje održi. Muku se smeši. Divja kaže da je bilo nemoguće vratiti se tako brzo iz Amerike, iako je želela. Pita je da li je srećna sa Višnuom. Mukta potvrdi da jeste. Nani se umeša, prokomentariše kako je Mukta toliko srećna da čak traži i posao. Divja se zabrine. Mukta joj kaže kako se kući dosađuje. Obrazovana je pa je pomislila da bi mogla da se zaposli. Đogiju se sviđa ideja, srećan je zbog Muktine sreće. Ulazi Ratore, izjavi kako je Mukta toliko srećna da je zaboravila svog oca. Smeši se. Svi se obraduju što ga vide. Mukta se sada kao ljuti na njega što je još uvek nije posetio u novom domu. Potpuno ga je dekorisala. I sve radi sama, čak i kuva. Ona i Ratore se grle. Svi se smeše. Muku ih sve pozove na ručak, kaže da će ona kuvati. Ratore joj obećava da će doći. Nani pravi face. Ratore se zatim pozdravlja sa Divjom, uzima blagoslov. Kaže kako je kuća bila prazna bez nje. Divja ga ponudi da sedne. Mukta traži od Divje svoj poklon. Ova joj odgovori da je i njoj i Miti donela specijalne poklone. Muku se obraduje, traži od Divje da joj da poklone, a ona će ih dati Miti kada bude krenula kući. Potom se seti da ipak ne bi mogla da svrati kod Miti jer je Višnu sigurno već čeka. Svi se nasmeju sem Nani. Divja kaže Mukti da nema veze, Ratore će odneti poklone Miti. Ratore se uozbilji. Divja ga pita hoće li odneti poklone. On pristane. Đogi primeti njegov zabrinuti izraz lica. Muku sedne do Divje, hoće da zna sve o njenom putu. Ratore se u sebi pita hoće li možda sresti Daramvira. Prilazi mu Đogi. Pita ga da li mu se to ne ide kod Miti. Ratore negira. Đogi mu izloži Tapuine sumnje oko njegovog ponašanja. Ratore sve pripisuje poslu. Pita zatim Muku da li hoće da je odveze kući. Muku hoće još malo da priča, tako da Ratore nema izbora nego da je sačeka. Đogi razmišlja kako se nešto definitivno događa s Ratoreom.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *