Akash uspeva da pobegne sa Miti!

Odbačena

Odbacena 26.08.2013. – Akash uspeva da pobegne sa Miti!

By  | 

Akash kaze Miti da dodje do njega, jos uvek cvrsto drzeci Rudru. “Bhau” i dalje vice na njega da pusti njegovog brata, preti da ce mu pobiti celu porodicu. Akash kaze Miti da ne brine, ona se otima i napokon brzo dodje do Akasha. “Bhau” upozorava Akasha da pusta Miti samo kako bi spasio svog brata, ali neprijateljstvo s njim ce ih mnogo kostati, njegova Miti nece moci da zivi na miru, pokazace on njima.

Akash mu odvrati da ce zazaliti: “Ako samo pokusas da napravis istu gresku necu ti cak ni pruziti sansu da zazalis!”
“Bhau” opet zahteva od Akasha da pusti njegovog brata. Akash se povlaci unazad s Miti i dalje drzeci Rudru. Zatim Rudrinu glavu tresne o zid i pocne da bezi s Miti. “Bhau” poleti do brata. Naredjuje svojim ljudima da uhvate ovo dvoje zive ili mrtve. Rudra je u nesvesti.
Mrkli je mrak, Akash i Miti trce drzeci se za ruke. “Bhau” i njegovi ljudi su im za petama. Miti se umorila, ne moze vise. Akash je bodri da ne sme odustati, mora se jos malo potruditi inace ce im opet dopasti saka. Bog je uz njih. Uzima je opet za ruku i nastavljaju zajedno da trce. Prikazuju naizmenicno i jedne i druge. “Bhau” i ostali stizu do mesta sa kamionima u kojima su neke kutije. Vadi pistolj i trazi ovo dvoje s ostalima. Miti i Akash su se sakrili u jednom kamionu. Ona se od straha pribila uz Akasha. Miti krene da kaze nesto, ali Akash stavi ruku na njena usta. Ide njihova pesma dok se gledaju. Ona primeti krv na njegovoj ruci pa je obrise svojim velom. On je sve vreme gleda. Miti mu miluje ruku kako bi ublazila bol. Podigne pogled, gledaju se. On joj nezno stavi pramenove kose iza uha. Miti spusti glavu na njegovo rame.
 
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *