Romantično iznenađenje za Miti!

Odbačena

Odbačena – 26.12.2013. Romantično iznenađenje za Miti!

By  | 
Miti

Miti

Akaš i Miti su spremni da krenu, ali ona okleva.
Akaš shvata zašto je to tako: “Zbog kolica, zar ne?”
Miti klimne glavom.
Akaš: “Jedna osoba mi je rekla da ne želi sve vreme da se oslanja na tuđu pomoć. Da želi normalno da živi i radi sve sama. Sada je sve to zaboravila.”
Miti se uhvati za uši u znak izvinjenja i napravi slatku facu. Akaš kaže da takvo izvinjenje ne prihvata. Ona se pita šta hoće onda. Akaš namesti obraz pa Miti shvati da želi da ga poljubi. Nasmeši se i učini tako. Taman da krenu, kada začuju nekoga kako kašlje. Miti shvati da je to Ambika, zabrine se. Ona i Akaš joj pokucaju na vrata. Za to vreme Ambika iz vrućeg čaja izvadi toplomer i stavi ga u usta, pokrije se. Miti i Akaš uđu. Ambika se pretvara da je zadremala dok je merila temperaturu. Miti je pozove, pita kako je. Ambika otvori oči, izvadi toplomer i da ga Miti. Miti kaže da Ambika ima veliku temeraturu. Akaš kaže da će pozvati Sankranta, ali ga Ambika zaustavi, kaže da je on odveo Ekadiš na “santsang”. Akaš kaže da ide u svoju sobu po lek, odmah se vraća. Miti uverava Ambiku da će joj uskoro biti bolje. Ova opet počne da kašlje, kaže tužnjikavo da je (Miti) morala kroz tolike nevolje da prođe zbog nje, neka slobodno ide gde je krenula. Ona će se sama snaći. Vraća se Akaš, Miti uzima lek od njega. On kaže Ambiki da on i Miti moraju da izađu i da će se vratiti za 3h. Rećiće Kaši da se pobrine za nju. Ambika mu odgovori da je i Kaša otišao sa ostalima. Akaš se iznenadi. Miti joj daje lek. Kaže Akašu da želi da ostane sa Ambikom. Ambika se zadovoljno nasmeši pijući vodu. Zatim opet tužnjikavo kaže Miti da ide.
Ova odbija: “Mi smo jedna velika porodica. Čemu inače porodica služi? Da sam ja na tvom mestu, zar bi me ostavila u takvom stanju? (ne bi te ostavila u takvom stanju, pomogla bi ti da se pogorša! – prim.prev.) Ne bi, zar ne? Sve je u redu.”
Akaš pita Miti da bar izađu na kratko i da se vrate ranije, ali ga ona zamoli. Akaš ode odatle tužan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *