Miti upoznaje Juvana (Juvrađ)!

Indijske Serije

Odbačena (1 305. ep.) 27.01.2014. – Miti upoznaje Juvana (Juvrađ)!

By  | 
Pretvaranje...

Pretvaranje…

Miti pokrije Ambiku koja se pretvara da plače. Akaš upozorava Sankranta da prestane. Ambika ga kobajagi moli da ne udara Sankranta, on je, uprkos svemu, njen muž. Nani je ovo zanimljivo, braća se biju, izgleda da je počeo rat između njih. Takurovi i direktori su zaprepašćeni. Svi počnu da se razilaze. Ambika se zlobno osmehuje.

Mukta ne može da spava jer joj Višnuove reči stalno odzvanjaju u glavi. On dolazi i uzima jastuk. Hoće da ode iz sobe. Mukta mu okrene leđa. On je pogleda. Spusti jastuk na krevet, pa sipa Mukti vodu i stavi je na stočić sa njene strane.
Krene da ode, ali ga ona uhvati za ruku i tužno upita: “Zar ne možemo da zaboravimo ono što se desilo?”
On joj odgovori: “Ne mogu da zaboravim ni da hoću.”
Skloni njenu ruku sa njegove, uzme jastuk i izađe iz sobe. Ona plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je u svojoj sobi. Tužan je i seća se incidenta na zabavi. Pogleda u svoju ruku, stegne pesnicu i počne da udara njome ram prozora.
Miti ga vidi i brzo dotrči do njega: “Akaše! (Uhvati ga za ruku.) Akaše, prestani, šta to radiš?!”
Došla je i Ekadiš (ovo dvoje je ne vide).
Miti nastavi zabrinuto: “Jesi li poludeo?! Zašto povređuješ sebe?!”
On joj suznih očiju odgovori: “Miti, danas sam udario svog mlađeg brata ovom rukom! Pogrešio sam!”
Miti: “Ne, Akaše! Ono što si uradio nije bilo pogrešno. Neko je morao da ga zaustavi. Akaše, on to nije namerno uradio. Znaš da je on jako dobra osoba. Ali je alkoholičar. Nije da on ne želi da se izleči. Akaše, on daje sve od sebe. Uzima lekove na vreme. Videli smo da se dosta popravio. Samo mu je potrebno vreme. Mora mu se objasniti s ljubavlju, ne ljutnjom.”
Akaš: “Ali, Miti… Nije mi se svideo način na koji se moj brat poneo prema Ambiki. I zbog toga sam morao da…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *