Policija hapsi "bhau-a"!

Odbačena

Odbacena 27.08.2013. – Policija hapsi “bhau-a”!

By  | 
“Bhau” i njegovi ljudi gledaju unaokolo trazeci Miti i Akasha. Miti se obrati istim onim zenama za pomoc, kaze kako ovi hoce da ih ubiju. One je pitaju ko su ti ljudi. Akash pokusava da se pridigne, Miti dodje do njega, pomogne mu da ustane. Staje ispred njega, kaze mu da nista ne pokusava. “Bhau” i oni stoje licem u lice. “Bhau” se obrati zenama koje su dosle u posetu hramu, kaze im da on nema nista s njima, neka slobodno nastave s obredima za Teej, ali neka se ne mesaju izmedju njih. Samo hoce da ih (Miti i Akasha) povedu sa sobom. Jedna od zena koja je pricala sa Miti kaze “bhau” da treba da ga je sramota, stoji u hramu Shive i Parvati. I dok su one tu, niko nece moci ni da ih pipne. Ona zajedno sa onom drugom zenom staje ispred Miti i Akasha. Ostale zene im se pridruze. 
 
 
Zena nastavi kako ce stajati izmedju njih poput zida, ako zeli, moze da ih ubije, ali nece dopustiti da im naude. “Bhau” se naljuti, kaze da je lepim pokusao da im kaze, ali one nisu shvatile, sad ce morati da opali pistoljem pa ce mozda onda razumeti. Vadi pistolj i uperi ga u njih. Miti se uplasi, zene se gledaju. “Bhau” naredi svojim banditima da sklone zene u stranu, ovi ga poslusaju. Akash bi da se obracuna, ali mu Miti ne da, stoji ispred njega. “Bhau” stane ispred Miti sve vreme drzeci uperen pistolj. 
 
 
Smeje se, repetira pistolj. Odjednom se zacuje pucanj i uzvik: “Stoj ili pucam!” To je policija, Djogi, Kanha i Vishnu su takodje s njima. Djogi zove Miti. Inspektor dojuri do “bhau-a” i uperi pistolj u njega, vodi ga sa sobom. Naredi ostalima da uhapse bandite. Djogi je doleteo do Miti, zabrinuto je pita da li je dobro, zagleda je, grli. Bandite trpaju u kola i odvoze. Kanha takodje grli Miti, srecan je sto su je nasli. Djogi zagleda izubijanog Akasha koji, umesto da odgovori kako je on, pogleda u Miti i kaze Djogiju da je njegova unuka dobro. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *