Ekadish laze Muktu!

Odbačena

Odbačena – 27.11.2013. – Ekadish laze Muktu!

By  | 
AMBIKA

AMBIKA

 

Ekadish laze Muktu!
Dharamvir je kod Ekadish. On joj daje fotografiju na kojoj Ambika nosi tesku zlatnu ogrlicu. Kaze Ekadish da kupi tu ogrlicu sto pre. Pavitra se zakaslje. Gomti je odvede u stranu po Ekadishinim instrukcijama.
Ekadish kaze D.: “Prema tradiciji, Vi bi trebalo da kupite sav nakit za svoju cerku!”
Dharamvir joj odgovori: “Ja sam obican policajac. To nije u mojoj moci! Da li sam uzeo od Vas nesto zauzvrat da bi cutao? Ne, zar nije tako? Zasto govorite o uzimanju i davanju u ovoj vezi?”
Ekadish kaze da ce kupiti ogrlicu jer je Ambika sada njena cerka.
Dharamvir se obraduje: “Kupite i vencanicu!”
On odlazi. Ekadish prokomentarise kako moraju sto pre odraditi vencanje, inace ce je ovaj opeljesiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Djogi kaze Vishnuu i Mukti da ce se njihovo vencanje odrzati sledece nedelje, svestenik je odredio datum. Mukta kaza da ne zeli jos da se uda zbog Miti. Vishnu se slaze s njom. Mukta otkriva Djogiju da se Akash zeni, ovaj je zatecen. Mukta nastavi kako nisu to rekli Miti, ali ubrzo ce saznati. Rohini kaze kako joj se ne svidja to sto im ni veridba nije bila izvedena do kraja. Mukta je i dalje resena da se ne uda, ne moze sada da razmislja o tome. Odlazi. Vishnu krece za njom da popricaju.

Mukta nestrpljivo setka po sobi, dolazi Vishnu. On joj kaze da se ni njemu ne zuri da se vencaju, to ce uraditi kada se stvari malo srede.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *