Miti prisluškuje Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 306. ep.) 28.01.2014. – Miti prisluškuje Ekadiš!

By  | 
Juvrađ

Juvrađ

Ićina i Mitina fotografija

Ićina i Mitina fotografija

Juvrađ uleće u svoju kancelariju. Za njim uđe i menadžer sa nekom fasciklom. Juvrađ baca fasciklu ljutito. Signalizira menadžeru da ode, ovaj posluša.
Juvrađ je uznemiren, vadi sliku Iće i Miti: “Miti, nije trebalo da dolaziš! Otvorila si stare rane! Mrzim svakoga ko me podseti na majku! (Počne da precrtava sliku markerom.) Mrzim vas!”
Pogleda na monitor koji prikazuje snimak Miti i Mukte u njenoj kancelariji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta pita Miti koji je razlog njenog dolaska, definitivno nešto krije. Pita je da podeli to sa njom. Miti se nasmeši. Kaže joj da je ona ta koja je nije gledala u oči, a sad kao ona (Miti) nešto krije. Mukta se uozbilji.
Miti: “Smatraš me mlađom sestrom, zar ne? Ali, ja te dobro poznajem. I zato ti kažem da postoji nešto što nećeš da mi kažeš.”
Mukta negira.
Miti: “U redu je ako nećeš da mi kažeš. Neću te prisiljavati! Pitaću Višnua šta je istina! On neće kriti istinu od mene.”
Mukta: “Ne, Miti, ja sam vrlo srećna s njim! Nemamo nikakve probleme.”
Miti: “Jesam li ja spomenula da imate probleme? Rekla sam samo da ću da ga pitam šta je istina.”
Mukta se ućutala.
Miti: “Mukta. Mi smo ćerke dve žene koje je sudbina povezala. I i dalje duboko brinemo jedna o drugoj. Nadam se da ćemo, bez obzira na problem, reći jedna drugoj o čemu se radi. Kao što su radile naše majke. Uvek ćemo to raditi. Samo se nadam da ćeš, ako nešto nije u redu ili postoje neki problemi, doći i reći mi to. Da ćeš to podeliti sa mnom.”
Mukta: “Naravno.”
Miti ugleda kameru (koja ne izgleda kao kamera) u Muktinoj kancelariji: “Mukta. Možeš li uraditi nešto? Možeš li da promeniš kancelariju?”
Mukta je pita zašto.  (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *