Nirbhay pada u reku!

Odbačena

Odbacena 28.08.2013. – Nirbhay pada u reku!

By  | 
Kajri je zavrsila svoju “pooju”, sretne Agartha. On je pita za ritual, ona mu kaze da je danas samo pozelela da se Nirbhhay vrati. Agarth kaze da se nada da ce joj Bog uslisiti zelju, i on nista drugo ne zeli. Cak i smrt gubi pred moci cestite zene. Njegov sin ce se sigurno vratiti. Kajri brise suze, odlazi. Akash stoji bespomocan, razmislja gde bi Nirbhay mogao biti.

Dva coveka negde vode Nirbhay-ja (jedan od njih se zove Shambha), stavljen mu je povez preko ociju. On se dere na njih da ga puste, pita zasto su ga doveli tu i po cijem naredjenju. Preti da ce se lose provesti ako se oslobodi. Oni se smeju, Nirbhay je besan. Dolazi Ekadish. Naredjuje ljudima da mu skinu povez i odrese noge. Shambha drzi pistolj uperen u njegovu glavu. Ekadish doda da im je policija za petama pa moraju premestiti N. na drugo mesto. Odvesce ga toliko duboko u sumu da nece ni vojska moci da ga pronadje, a kamoli policija. Teej je, njegova zena je drzala post za dug zivot svog muza, a sirota i ne zna da je njegov zivot u njenim (Ekadishinim) rukama. Nirbhay udari ovu dvojicu, a zatim zgrabi E. 
 
Pripreti Shambhi, koji ponovo uperi pistolj u njega, da ne pocini ni najmanju gresku jer moze dokrajciti E. u sekundi. Isto kao sto je ucinio sa onim covekom u baru kada je prepoznao Akasha i sa onom devojkom koja je htela sve da otkrije Mukti. On sam ju je bacio sa balkona. Kaze Ekadish da ce tako i ona zavrsiti, a krivicu ce da svali na Akasha. A kazna za to ubistvo nece biti manja od smrtne kazne. Upozori Shambhu-a da ga ne prati jer ce i on izgubiti zivot. Odlazi odatle vodeci sa sobom i Ekadish. Ona ga tera da je pusti, doziva Shabhua-a. Nirbhay je gurne na zemlju, trci, skida kanap sa ruku. Ekadish naredjuje ljudima da ga uhvate, ne sme da stigne kuci. Shambhu puca, ali se ovaj sagne na vreme. Nastavlja da trci preko kamenog mosta, ali izleti pred kamion koji ga odbaci, pa padne u reku. Ekadish je shokirana.
 
Mesec je izasao pa Rohini i Surbhi rade ritual. Dolazi Damini, baca pogled unaokolo. Rohini krene da stavi zalogaj hrane, a onda zastane pa kaze da bi joj Pushkar dao vodu iz svoje ruke da je tu. Pocne da jede. Damini primeti da je Surbhi tuzna, odlazi odatle. Surbhi odbija da jede. Dolazi Damini vodeci Kanhu za ruku. On se buni pa ga Damini pita zar nece dati vodu buducoj majci njegovog deteta. Surbhi mu suznih ociju uradi “aarti” nakon cega joj on daje vodu. Ona stavi veo na glavu kako bi se savila da uzme blagoslov od njega, ali se on izmakne. Odlazi odatle bez reci. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *