Miti saznaje da se Akash zeni!

Odbačena

Odbačena – 28.11.2013. – Miti saznaje da se Akash zeni!

By  | 
Miti saznaje da se Akash zeni!

Miti saznaje da se Akash zeni!

 

Miti saznaje da se Akash zeni! 
Miti stoji pred Ichinom slikom, kaze kako joj majka jako nedostaje, da je danas sa njom rekla bi joj koliko joj Akash nedostaje. Svi su otisli da se u hramu pomole za njeno zdravlje, ali ne znaju da ona nije tuzna jer ne moze da hoda, vec zato sto je izgubila Akasha.

U hramu se Damini obraca Bogu, pita ga zasto samo njih iskusava. Nani joj kaze da ce sve biti u redu, u hramu je, ne treba da sumnja u Boga. Damini joj odgovori da ona ne sumnja, samo razmislja o tome kako je Miti kuci sama i pita se kako li se oseca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti kurir donosi kovertu, na njoj pise da je od Akasha. Miti hoce da otvori kovertu, ali joj ona pada na pod. Pokusa da je dohvati, ali ne moze. Na kraju padne iz kolica na zemlju, gleda u kovertu.

U hramu je u toku pooja za Miti, Pandit kaze porodici da zazele sta god hoce za Miti. Nani kaze da zeli da svi oni koji su povredili Miti odu iz njenog zivota. Damini se seti Mitinih reci da Akash nije pucao u nju. Zatvori oci i zamisli Miti. Hoce kuci, kaze da oseca da je potrebna unuki. Ustaje i odlazi. Nani se u sebi pita cemu ova skupa pooja kada je Damini otisla.

Ratore stize kod Thakurovih i zatice Miti na podu. Pojuri do nje i podigne je. Rohini takodje dolazi, zabrinuta je. Rathore se ljuti na nju sto nije obratila paznju na Miti. Miti i dalje gleda u kovertu, Ratore to primeti. On podigne kovertu, procita sta pise i stane. Rohini pita da li se to Akash zeni. Miti je zapanjena. Place i odlazi odatle. Rathore salje Rohini za Miti. On je ljut, baca pozivnicu i pita se sta se to dodjavola desava.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *