Shambhu kaze da je Nirbhay mrtav!

Odbačena

Odbacena 29.08.2013. – Shambhu kaze da je Nirbhay mrtav!

By  | 
Miti i dalje neutesno place: “Sada sam potpuno slomljena! Srce mi kaze da je iskren, da je njegova ljubav iskrena! Kako da zaboravim 23 dana koja sam provela u tvom domu i ovih 23 dana? Na pragu sam da pocnem novu vezu s Vishnuom, ali hocu li moci da budem u pravoj vezi s njim? Hocu li biti iskrena? Nanina sreca, svacija sreca lezi u tome da zaboravim Akasha! Ali kako? Kako da ga zaboravim? Nikada necu moci da ga zaboravim… Nikada! Puno te volim, Akashe! Nikada te necu zaboraviti! Sta da radim?”
 
 
Mukta je sama, drzi obredni tanjir, gleda u mesec. Dolazi Vishnu, ona se nasmesi. On je posmatra. Mukta radi “pooju” sve vreme krisom posmatrajuci Vishnuov odraz u ogledalu. Otpije gutljaj vode. Vishnu je pozove, ona se okrene.
Prekine ih Akash: “Molim vas, dodjite u dnevni boravak, zelim nesto da kazem pred svima.” Odlazi.
 
Svi su u dn. boravku, sem Miti. Akash kaze svima da je vreme da se pozdrave. Obecao im je da ce ostati 23 dana koja su sada prosla. I kao sto je i obecao, vec je predao Miti potpisane papire za razvod. Damini je iznenadjena. Djogi je tuzan. Akash se zahvaljuje Djogiju jer je on bio prvi koji mu je poklonio poverenje iako ih je prevario. Mislio je da ce osvojiti njihovu ljubav ovih dana i povesti Miti nazad u njihov dom. Ipak, zaboravio je da ne moze okajati svoje grehe pocinjene u 23 dana za 23 dana. Savije se da uzme blagoslov od Djogija, ali ga ovaj podigne i zagrli. Damini ustaje.
Akash pridje Kanhi: “Ja i moja majka smo pogresili. Moja sestra nije kriva za to. Molim te, nemoj je kaznjavati za nase grehe. Voli te puno svim svojim srcem. Oprosti joj ako mozes. Treba te.”
 
 
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *