Odbačena - 30.12.2013. - Pavitra krade Mitin nakit!

Indijske Serije

Odbačena – 30.12.2013. – Pavitra krade Mitin nakit!

By  | 

capture-20140104-135138

Odbačena – 30.12.2013. – Pavitra krade Mitin nakit!

Pavitra okleva da ukrade, ali je Ekadiš na silu odvodi u Mitinu sobu. Ona (Pavitra) joj kaže da ostane napolju, jer ako je Akaš uhvati tu, poslaće je u Aatishgarh. Ekadiš jjoj kaže da odradi brzo to, jer će se Akash vratiti ubrzo.

Akaš uđe u kuću vozeći Miti u kolicima. On je hvali za trud koji je učinila prvog dana. Sluga kaže Miti da je njen sok spreman. Miti mu kaže da pošalje sok i Akašev doručak u sobu. U međuvremenu, Ekadiš primeti ključeve od ormana na toaletnom stočiću i pokaže ih Pavitri. Pavitra se zbuni koji je od tih svih ključeva od ormana. Ekadiš ode da proveri da li je Akaš stigao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš pohvali Miti za ideju da budu sami u sobi. Miti ga podseti da danas nije nedelja, on mora da ide na posao, a rekla je da odnesu sok u sobu zato što su joj lekovi tamo koje treba da popije nakon soka. Ona mu kaže da idu sad. Ekadiš, videvši ih, odlazi do Pavitre da vidi da li je Pavitra završila posao i kaže joj da Akaš i Miti dolaze u sobu. Pavitra se prestravi. Ekadiš ponavlja njene reči da će je Akaš poslati u Aatishgarh ako je zatekne da krade, ili će ona (Ekadiš) uraditi to ako ne ukrade. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *