Icha spasava Muktu, Mukta trazi oprostaj!

Odbačena

Odbacena #5 deo Icha spasava Muktu, Mukta trazi oprostaj!

By  | 

Icha je sokirana prizorom koji vidi. Mukta je pogleda puna nade. Ona skoci sa kreveta i pohrli ka njoj, ali je Juvraj zaustavlja. Icha trazi od njega da je pusti. On drzi Muktu, kaze Ichi: “Ti si Mitina majka… Trazim od tebe da odes.”
Icha ga tera da ostavi Muktu na miru, ali on ne pristaje. Ona odlucno krece ka njemu kako bi oslobodila Muktu, ali je on gura. Icha pada na pod, udari glavu. Juvraj je upozorava. Mukta ugrize Juvraja za ruku i dolazi do Iche, grli je uplaseno. Icha je tesi, ogrne joj esarpu. Juvraj je besan, sutira namestaj. On krene ka njima pa Icha krije Muktu iza sebe.
Juvraj: “Neces pobeci… Ova zena nece danas moci da ti pomogne.” Icha pokusava da ga urazumi, ali je on ne slusa.
Icha napipa noz koji se nalazi u korpi za voce i preti Juvraju njime. On se smeje cinicno. Mukta uplaseno gleda. Juvraj ponovo zeli da zgrabi Muktu pa Icha zamahne nozem ka njemu. On je besan jer mu je noz ogrebao lice, ponovo u besu nasrce na njih i Icha ga ponovo napadne nozem. Juvraj pada i Mukta i Icha su sokirane.

Icha ispusti noz. Noz je Juvraju posekao ruku i on se razbesni. Icha ne moze da veruje sta je uradila, prilazi mu brizno, uplaseno mu nudi pomoc da zaustave krvarenje, ali on to odbija, dere se i kaze im da odlaze. Mukta je takodje u neverici. U sobu upada policija, Juvraj je unezveren. Oni povedu i Ichu i Juvraja u stanicu. Mukta je preplasena. Icha place nakon sto vidi da Juvraju stavljaju lisice. On ih ljutito posmatra. Icha gleda u svoje ruke i neutesno place. Seca se malog Juvraja i kako ga je hranila kod Tapu. Rasplace se jos vise.
U palatu Bundelovih dolazi Tej. Porodica je za stolom. On pravi ispade, trazi posebnu hranu za sebe, nece da jede ono sto jedu oni. Chanda mu donosi peceno pile. Svi su sokirani ovim. Gunvati i Kasha se bune zbog takve hrane u kuci, ali Chanda izrazava svoju podrsku Teju. Gunvati i Vir napustaju sto.
Divja i Nani su zabrinuti zbog Mukte jer im se ne javlja. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *