Vivan je živ, Čakor ugleda Imli u palati!!!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1046. epizoda – Vivan je živ, Čakor ugleda Imli u palati!!!

By  | 

Vivan je živ, Čakor ugleda Imli u palati!!!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa seljanima, koji se bune protiv Čakor i Surađa. Karanov leš leži na podu. Buvan i Teđasvini dolaze tu i pokušavaju da umire seljane. Surađ kaže da ima glavobolju i želi da se napije, ali ga Čakor hvata za ruku i baca flašu na pod: ,,Znam da si veoma uznemiren zbog svega što se desilo u ovih par dana, Surađ. Ali… ali ne treba da radiš ovo. Alkohol je otrov, zavist. Ne diraj ga. To nije rešenje. Neće ti pomoći! Znam da će uskoro sve doći na mesto. Osećam to. Veruj mi…”
Surađ je grli. Oni se smeju, drže za ruke i romantični su… U pozadini je pesma “Mahiya”….
Onda nam prikazuju nekog psihičko obolelog (ludog) muškarca kako se dere: ,,Ubiću… Zaklaću… Ubiću sve! Ubiću vas sve! Kazniću! Ubiću!”
Neki ljudi mu se smeju i kreću da ga tuku. Čovek ustaje sa poda i tada mu vidimo lice – to je Vivan. Vivan je živ! On govori besno i jauče: ,,Neću je ostaviti… Neću da je poštedim… Kazniću je… Neće se izvući!”
Čakor se budi iz košmara i grli Surađa. Surađ je mazi po kosi, teši i briše joj suze pitajući je šta se dogodilo. Ponovo košmari? Čakor ustaje iz kreveta, uzima Sanvi u ruke i miluje je govoreći prestravljeno: ,,N-Neću je dati nikome… Neću je pustiti da mi je iko uzme… Neću… Sanvi… Sanvi je ovde sada. Ovde je, uz mene je… Biće uvek uz mene…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *