Čakor spašava Sanvi od Imli, Vivan reši da ubije Čakor i Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1056. epizoda – Čakor spašava Sanvi od Imli, Vivan reši da ubije Čakor i Surađa!

By  | 

Čakor spašava Sanvi od Imli, Vivan reši da ubije Čakor i Surađa!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće danas sa Arčanom, koja prilazi Čakor i govori joj: ,,Gospođo, Vi ste me lično pozvali da uđem u ovu kuću. Onog dana smo se srele u hramu… Zamolili ste me da dođem ovde i zaposlili ste me da se brinem o Sanvi. Sada me terate i vređate. Ne znam ništa o Vašoj prošlosti, ali mi se ne sviđa ovo… Ja sam Arčana. Arčana, a ne Imli! Došla sam ovde da bih Vas služila.”
Čakor se seća Imlinih reči, pa pogleda Arčanu i tera je iz kuće uznemireno: ,,Znam, ali ne treba mi više tvoja pomoć. Niko ne shvata moja osećanja više. Pa čak ni Surađ. On je danas…”
Arčana drami i hvata je za ruku utešno: ,,Ja Vas shvatam. Razumem Vas… Znam da je u ovoj kući još neko. Moguće je da ste u pravu. Moguće je da je ta Imli živa.”
Čakor misli o Imli i brine se. Vivan daje novac nekom čoveku i pita ga ko ga to zove na telefon sa nepoznatog broja stalno, zna li mu se lokacija. Čovek se izvinjava, ne može da mu pomogne, pozivi su obavljeni sa različitih mesta. Vivan mu iščepa novac iz ruke jer mu nije pomogao. Čovek traži od njega novac. Vivan vadi nož, odbija da mu dâ novac i preti mu da će ga ubiti. Gurne ga. Čovek ga se uplaši i pobegne odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *