Surađ i Nena su se verili!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1099. epizoda – Surađ i Nena su se verili!

By  | 

Surađ i Nena su se verili!
Prevod: Maya.

Kančan (Nenina Bua/tetka) priča sa Jašvantom. Jašvant takođe priča sa njom. Kančan tada pogleda Čakor i pita je ko je ona, koga servira kada nema gostiju u blizini. Jašvant joj kaže da pusti devojku da radi. Čakor ode.
Kančan priča sa bratom: ,,Zar misliš da sam ja Neni neprijatelj? Puno je volim, bratanica mi je. Brinem se za nju. Ugovorila sam joj već brak u velikoj porodici, a sada sam čula za ovo. Ne znaš ništa o Surađu. Raspitaj se malo o njemu, pitaj svoje ljude o tome. Pitaj Anila da sazna – on ti je glavni pomoćnik!”
Jašvant odgovara da je to nemoguće pošto ga je ubio upravo. Kančan ga pita da li ga je Anil varao.
Jašvant odgovara: ,,Da, zato sam morao da ga ubijem. Već sam testirao Surađa i deluje mi iskreno – od poverenja je momak. Nena ga puno voli i vidim da mu veruje, bilo bi zato bolje da ga i ti prihvatiš… što pre!”
Kančan ga gleda i ćuti. Jašvant ode. Imli čita novine. (Ona se nalazi u bolnici za mentalno nestabilne ljude – prim. prev.) Pita doktora šta je bilo. Doktor ogovara da im je drago što se ona sada oporavila mentalno potpuno, neka uskoro ide. Imli pita zašto ne može da ode sada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *