Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1106. epizoda 1. DEO – Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!

By  | 

Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!
Prevod: Maya.

Jašvant je besan i govori Surađu s puno mržnje: ,,Prevario si moju ćerku i zato ću ti danas dati jako bolnu smrt. Gotov si danas!”
Jašvant počne da udara i tuče Surađa. Surađ gleda Čakor i pada na pod. Čakor plače i viče na Jašvanta da pusti njenog Surađa, moli ga. Jašvant se smeje zlobno i nastavlja da udara Surađa nemilosrdno.
Ispred, Vivana govori tužno: ,,Bespomoćan sam. Ne mogu nikako da uđem unutra i da pomognem Čakor i Surađu. Oni su mi dali novi život i snagu kad je nisam imao, Imli. Sada su oni u opasnosti i treba da im pomognem. Samo ti možeš shvatiti moju brigu i bol, Imli!”
Imli pogleda pištolj u Abejevom džepu i govori Vivanu: ,,Da, shvatam sve. Pomoći ćemo Surađu i Čakor. Ne brini, imam način…”
Imli otme Abeju pištolj i uperi ga u Abeja, Višala, Farida i ostale agente tu. Vivan je zapanjen i pita je šta to radi. Imli ga zagrli i govori mu: ,,Radim ovo za tebe. Uzela sam im pištolj kako bi pomogla. Zaista sam se promenila i više nisam zla Imli. Veruj mi sada…”
Agenti joj se približe malo i pokušaju da joj otmu taj pištolj, ali im Imli zapreti da odstupe ili će upucati Abeja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *