Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1106. epizoda 2. DEO – Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!

By  | 

Vivan oprašta Imli, Čakor ga slučajno upuca!!!
Prevod: Maya.

On puni pištolj i uperi ga u Surađa. Čakor plače i viče: ,,Ne! Neću dopustiti da se išta loše dogodi mom Surađu!”
Guman i Vivan gledaju ovo s daljine. Vivan gurne dva stražara i potrči da spasi Surađa. Čakor otme Devu pištolj, gurne ga snažno i uperi ga u Jašvanta. Jašvant se sprema da puca u Surađa, Čakor ispali metak i vrisne. Vivan dotrčava tu ne videvši da je Čakor već ispalila metak, gurne Jašvanta i prima metak u grudi! Surađ i Čakor (SuKor) su zapanjeni i pogledaju ga prestrašeno. Imli, Abej i ostali agenti ispred čuju pucanj. Imli drži pištolj uperen u Abeja i pogleda ga. Abej ćuti i ne zna šta se događa unutra. Guman gleda ovo, nasmeje se zlobno i kaže tiho sam za sebe: ,,Vivan… Čakor je upravo upucala svog devera…”
Vivan pogleda krv i drži se za grudi. On pada na pod. Surađ ga drži u krilu i plače. Čakor vikne glasno Vivanovo ime. Imli, Abej i ostali ispred čuju to i zabrinuti su. Čakor dotrčava do Vivana, oslovi ga i plače gledajući ga na zemlji kako krvari. Komandanti dođu tu i hapse Jašvanta, Deva i sve ostale siledžije. Surađ ih vidi i moli za pomoć. Onda kaže Vivanu da ne brine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *