Čakor otkriva Bacha Pandey-a!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1160. epizoda – Čakor otkriva Bacha Pandey-a!

By  | 

Čakor otkriva Bacha Pandey-a!

Surađ i Čakor hrabre jedno drugo. Plaču i nedostaje im Anđor. Vikram i Bacha dođu kod Anđor. Banditi je uhvate. Bacha kaže kako je majka ne voli jer ih je pitala da je ubiju. Daće joj injekciju koju su prethodno dali Tuntun i umreće kao ona. Rađešvari pita da stanu, Surađ je pitao za neko vreme. On se još uvek brine za dete i sigurno će povući prijavu. Okreće Anđor protiv Čakor. Kaže da će je ostaviti ako otac ne dođe da je spasi. Anđor se priseti Čakorinih reči. Bacha se napije i priseća reči Čakor i Surađa. Dođe u policijsku stanicu i pita inspektora da otvori ćeliju. Ovaj ga pita da ode i ne uzima zakon u svoje ruke. Bacha kaže da su ga Surađ i Čakor prebili i slomili mu ruku. Inspektor se složi da otvori. Čakor pita kako mogu da ga puste. Bacha uđe unutra. Surađ je zabrinut. Teđaswini ga pita da povuče prijavu i vrati Anđor kući. Rađešwari će je ubiti. Leela se složi i pita ga da posluša. Surađ zove Rađešwari i složi se sa uslovima. Ona ga pita da joj se izvini ispred medija i povuče prijavu. On se složi. Ona zove ministra i veli kako je sve sredila. Čakor pita zašto je došao tu. Bacha je grdi. Kaže da je gori nego što ona misli, on je Rađešwarina desna ruka. Priznaje sve zločine. Ona je šokirana. Inspektor veli da je njegova igra gotova sada, uhvaćen je. Uperi pištolj u njega i kaže da sada imaju sve dokaze. Bacha pita da ostane u granicama. Ovaj odgovara da im sada ne trebaju svedoci, kamera će sve pokazati. Sve je snimljeno tako da ne mora ništa da kaže. Pita da li misli da je policija njegov rob, Rađešwari je došla i pretila Čakor i kamera je to zabeležila. Čakor se smeje. Surađ dočeka Rađešwari u svojoj kući. Rekla je da će povesti Anđor sa sobom. Ona potvrdi, neka prvo preuzme krivicu ispred medija pa će mu dati ćerku. Surađ zahvali medijima što su došli. Taman krene kada se snimci sa kamere puste na ekranu. Rađešwari se šokira kada vidi Bacha Pandeyevo priznanje. Svi gledaju šokirano. Čakor dolazi sa policijom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Surađ i Čakor nalaze Anđor. Inspektor uhapsi Rađešwari. Bacha Pandey pita Rađešwari da ga kazni. Ona veli da će Čakor biti kažnjena.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *