Vikram stiže u naselje Darampura!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1176. epizoda – Vikram stiže u naselje Darampura!

By  | 

Vikram stiže u naselje Darampura!
Prevod: Maya.

Inspektor dobija vesti o smrti (to je lažirano) Vikrama, Rađešvari i Bache u požaru. Teđasvini čuje ovo i kaže da su to odlične vesti što su mrtvi, uništili su Anđorin život. Čakor odlučno kaže da je ovo laž i da su živi, samo su lažirali smrt kako bi se spasili od kazne. Izjavi da će im zadati istu patnju i uništiti ih, ubaciće im u otrov u život kao što su oni njenoj ćerki u vene. Odlučna je da oni budu živi sve dok im se ne osveti lično. Surađ i Teđasvini je podržavaju i bodre. Čakor: ,,Kunem se u svoju Anđor da neću da ćutim sve dok im se ne osvetim. Nećemo da ih poštedimo. Uništićemo im živote. Porazićemo ih!”
Oni se udruže i pesma “Udaan hai” se čuje usput… Teđasvini im kaže da njih dvoje zajedno mogu ceo svet da pobede i poraze ako treba. Lekar dođe i kaže da je Anđorino stanje isto i da će da bude dobro ovde, neka je pošalju kući. Čakor se zahvali puno i kaže da je ona htela to isto.
U novom selu, ujutru, ljudi ugledaju i pozdravljaju Vikrama. Rađešvari se nasmeje kad vidi ovo i priđe tu isto.
Lekar pregleda Anđor. Surađ naruči stražarima da čuvaju Anđor.
Vikram glumi dobricu pred seljanima i priča sa njima. Hvali ih na dobrim uslugama i smeštaju, samo pokušava da iskoristi njihovu dobrotu i priglupost. Priča loše sve o Surađu i Čakor. Ovi se udruže svi. Vikram se zahvali i nasmeje lukavo. Aba kaže ovima za to naselje u koje je išla bila jednom sa Vikramom. Inspektor kaže da još nije čuo za to i gleda na karti da nađe. Čakor veli da će uhvatiti te zveri sada po svaku cenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Biće Maha (specijalna) epizoda serija “Ishq Mein Marjawan” i ove serije. U čast proslave indijskog velikog praznika svetlosti (Diwali), Dip poziva razne ljude u svoju kuću na zabavu. Među njima su i Čakor i Surađ. Oni dolaze tu sa Anđor i saznaju da je Manprit zapravo Arohi, koja zna da se bavi prirodnim lekovima, i zamole je da izleči Anđor. Uz moć bilja i prirodnih smeša, Arohi će uspeti da izleči Anđor… samo što će tako Dip biti korak bliži u otkrivanju njenog pravog identiteta.
Hoće li svi negativci biti poraženi na ovom prazniku svetlosti?

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *