Odbaceno siroče 1178 epizoda!Čakor ima Rađoinu pomoć

Indijske Serije

Odbaceno siroče 1178 epizoda!Čakor ima Rađoinu pomoć u borbi protiv zla!

By  | 

Odbačeno siroče – 6. 10. 2018. – Čakor ima Rađoinu pomoć u borbi protiv zla!

Prevod: Maya.

Surađ i Čakor zamole ovu devojku za pomoć. Ona (zove se Rađo) prihvata i ode da se prepire s Bavri i da je omete. Surađ upita Čakor da nisu pogrešili što su sve rekli toj devojci. Čakor negira i kaže da bi ih ona uhvatila da je htela to već. Surađ pita kako ju je tako brzo već procenila kao dobru osobu. Čakor potvrdi i kaže da je bila kao ona takva pre. Surađ je uhvati za ruku nežno i kaže da je ona ista ona Čakor za njega, puno je voli. Oni se gledaju i grle. Surađ onda pogleda oko sebe i zabrinuto upita gde je ta devojka. Čakor mu šapne da se sakriju negde tu i da je sačekaju. On se složi i oni tako učiniše. Vikram počne da glumi i hvali seljane i celo ovo selo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rađo mu počisti kuću i sumnjičava je. Inspektorka Bavri trči po šumi i istražuje okolo. Čakor vidi zmiju kod drveta i počne da vrišti u strahovima. Bavri čuje ovo i kaže policajcima da brzo nađu i dovedu joj tu ženu. Surađ zatvori Čakor usta i trči zajedno sa njom okolo. Anđor se probudi i krene da vrišti isto, a zatim dobija napade ponovo. Teđasvini se zabrine za nju i plače, a onda se malo umiri i pomoli se. Lekar dođe kod Anđor brzo i brine o njoj. Onda veli da joj je stanje dosta kritično i da je moraju prebaciti u bolnicu pravo. Teđasvini kaže da mora oko toga da popriča prvo sa svojom snajom i svojim sinom. Ona brzo zove Surađa.
Nastavak na sledcoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *