Odbačeno siroče 1261. epizoda – Čakor i Ragav su živi!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1261. epizoda – Čakor i Ragav su živi!

By  | 

Odbačeno siroče 1261. epizoda – Čakor i Ragav su živi!
Neki seljani obaveste Teđašvini da su Čakor i Ragav umrli. Teđašvini je u neverici. Ona i Anđor se mole za ovo dvoje.
Čakor i Ragav su na obali jezera. Bez svesti su. Ragav se prvi osvesti, ali Čakor ne reaguje. S druge strane, Anđor se moli za nju. Ragav plače i grli Čakor koja se napokon osvesti.
Anđor izleti na ulicu da traži majku. Lila je sakrije od besnih seljana, te je posavetuje da pobegne jer će je je ovi ubiti. Kaže joj i da su seljani žive spalili i Čakor i Ragava. Anđor plače ali reši da ipak pronađe Čakor.
Čakor i Ragav su u nekom hramu. Čakor se moli bogu da zaštiti njenu Anđor.
Anđor nađe Čakorinu minđušu na putu i pomisli kako mora da je u blizini.
Ragav tera Čakor da jede. Čakor se učini da čuje Anđor kako je doziva, ali joj Ragav kaže da je neka druga devojčica zvala svoju mamu, to nije Anđor. Ona je Anđor poslala sa Teđašvini i sigurno je bezbedna. On joj predloži da zajedno sa Anđor počnu život u nekom drugom gradu. Čakor ga pita kako kad ga Anđor neće prihvatiti. Ragav joj kaže da će dati Anđor svu ljubav koju bi joj i Surađ dao. Oni zajedno uđu u hram. On joj stavi crveni veo na glavu i zaprosi je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *