Odbačeno siroče 1289. epizoda – Čakor je suspendovana!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1289. epizoda – Čakor je suspendovana!

By  | 

Odbačeno siroče 1289. epizoda – Čakor je suspendovana!
Anđor vozi auto, plače i izvinjava se Samiru.
Čakor pozove Netru (lik iz druge serije) i pita je da pođe sa njom kako bi pozvala nacionalni tim Indije u kriketu. Ona pristane da joj pravi društvo.
Punam ode lično da pozove Dipa (Netrin muž) na proslavu.
Čakor i Netra su kod momaka koji igraju kriket za nacionalni tim Indije. Pozovu ih na proslavu. Oni ljubazno odgovore da neće moći da dođu, ali da će da snime video za domaćine u kome čestitaju Holi. Oni čak snime i video za Anđor u kome joj kažu da je njena majka Čakor mnogo voli.
Direktorka obavesti Đatina da Čakor radi na pozivanju kriketaša i ovaj se zgrane. Odmah joj naredi da suspenduje Čakor. Punam je čula deo razgovora ali ne zna da se radi o Čakor.
Anđor opet nazove Samira, na fiksni i on se javi. Ona plače i taman da izgovori njegovo ime, kad joj on zalupi slušalicu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *