Odbačeno siroče – 18.02.2016. - Imli uperi pištolj u Čakor! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 18.02.2016. – Imli uperi pištolj u Čakor!

By  | 

10

Odbačeno siroče – 18.02.2016. – Imli uperi pištolj u Čakor!
Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Epizoda pocinje sa Tripathijem koji kaze Bhaiya ji-u da vidi novisti,Chakor je ispricala sve o njemu u javnosti,kako sada da polozi zakletvu.Bhaiya ji i Suraj pobesne.Kasturi je presrecna jer se Chakor vratila. Bhuvan kaze da ne moze ici protiv Bhaiya ji-a,on ih hrani i njihove su sluge,sta Chakor moze da uradi nakon dolaska ovamo,priseti se kako je Bhaiya ji ubio Dadi.Kasturi place i svadja se sa njim.Oni placu i on je pita da ne sanja,inace ne znaju ko moze umreti.Ona kaze da ovaj greh nece proci nekaznjeno,Bhaiya ji ce zavrsiti,Chakor ce se vratiti i osvetiti se za sve.

Bhaiya ji,Suraj i Ranjana dolaze u haveli.Bhaiya ji kaze da kada Chakor dodje,ubice je.Ranjana mu kaze da se smiri.
Suraj joj kaze da ide,moraju pricati sada,neka se pobrine za kuhinju a oni ce za Chakor.Ranjana ga pita kako to prica sa njom.Bhaiya ji joj kaze da ode.Ona ode.Suraj kaze da je drugacije sada,on je sa njom,dovesce je tu.Bhaiya ji kaze da je u pravu,dovesce je ovde i ubiti.Suraj mu kaze da ne napravi gresku.Bhaiya ji pita koju.Suraj ga pita zasto daje toliku znacaj Chakor, ne moraju ici,poslace on svoju armiju da je uhvate,njihovi banditi su dovoljni,oni ce je uhvatiti pa ce onda oni delati.Bhaiya ji se slozi i da sta god zeli da uradi,neka uradi samostalno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *