Odbačeno siroče – 19.02.2016. - Imli dovodi Čakor kod Suraja! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 19.02.2016. – Imli dovodi Čakor kod Suraja!

By  | 

8

Odbačeno siroče – 19.02.2016. – Imli dovodi Čakor kod Suraja!
Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Epizoda pocinje sa Chakor koja pita Imli sta radi,ona je njena sestra.Imli kaze da nije dosla da joj pozeli dobrodoslicu,dosla je da je odvede.Kaze banditima da stave Chakor u auto.Oni odlaze.

Aditya ne nalazi Chakori zabrinut je.On zove nekoga za pomoc.Kasturi je srecna.Bhuvan joj daje novac za hranu Chakor.Ona odbija i kaze da ce se pobrinuti.On kaze da je novac potreban za hranu.Kaze da ce pre umreti,Chakor nece uzeti novac posle trke, to je njen posao,ona nece uzeti novac,jer je njena pobeda sloboda,nesto vece.Ne zna kako je Chakor podnosila stvari u proteklih 10 godina,ponosna je jer Chakor nije zaboravila svoj moral i osobine,kao on i Imli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vivian se budi i pita Tejaswini zasto je Laali stavio otpad u njegovu sobu.Tejaswini kaze da ce se pobrinuti.Vivian kaze da ce on. Ona mu kaze da sedne i jede.Ranjana ih gleda.Tejaswini glumi.Vivian se priseti Ranjaninog udarca i kaze da moze jesti i otrov iz Tejaswininih ruku.Tejaswini kaze da je presrecna zbog tog poverenja,to je zasto je on njen omiljeni,neka jede.Ona vidi kako Ranjana stoji napolju i kaze da je ona uhvatila njenog muza,a ona njenog sina,jednak je rezultat. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *