Odbačeno Siroče (509. ep.) 29.04.2016.

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (509. ep.) 29.04.2016. – Čakor ne može da hoda!

By  | 

2

Odbačeno Siroče (509. ep.) 29.04.2016. – Čakor ne može da hoda!
Epizoda pocinje sa Kasturi i Imli koje se mole za Chakor.Kasturi kaze da zna da ce Imline molitve dobiti odgovor i da ce Chakor biti dobro.

Kusum kaze Tini da Chakor nije ustala iz kreveta do sada,proslo je tri dana.Tina je grdi i pita da se gubi.

Bhaiya ji prica sa medijima i kaze da zali zbog Chakorinog stanja.Nada se da ce se uskoro oporaviti.Nasao je najbolje doktore za njen tretman.

Imli se zaustavi videvsi Suraja.On je pita sta radi tu i vidi rucak u njenim rukama.Pita je da li ide da vidi Chakor.Ona veli da je zabrinuta za roditelje,jer su oni zabrinuti za Chakor.On joj pokazuje njegovo ime na njenoj ruci,govori da je ona odana jedino njemu.Ona misli u sebi kako se on osecao lose kada je video tetovazu onog dana a danas pokazuje pravo na nju,to znaci da njena ljubav nije gotova jos uvek.Ona je presrecna i smeje se.Suraj joj kaze da je cuo da Chakor nije dosla sebi do sada i pita je da ide.Bhaiya ji ga zove i Suraj ga informise o Chakor.Bhaiya ji se smeje i kaze da im je ona trn vec 20 godina.Ranjana dolazi placuci i pita Bhaiya
ji-a da nadje Vivaana.On je zagrli i kaze joj da ne brine,informisace policiju i poslati svog coveka.Pita slugu da nadje Vivaana.Sluga se priseti Bhaiya ji-evih reci i odlazi.Bhaiya ji tesi Ranjanu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *