Čakor ukrašava sobu za Imlinu i Vivaanovu prvu bračnu noć!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (622. ep.) 29.09.2016. – Čakor ukrašava sobu za Imlinu i Vivaanovu prvu bračnu noć!

By  | 

pocetakČakor ukrašava sobu za Imlinu i Vivaanovu prvu bračnu noć!

Epizoda počinje sa Teđaswini koja pita Ranđanu šta se dešava i zašto je sve dekorisano. Ranđana je grdi zbog Surađa, veli da se potresao nakon što ga je Imli odbila i sada su Čakor i on napravili da Imli i Vivaan budu zajedno. One se svađaju. Čakor govori Biđli da ljudi prave rituale zbog sreće. Ona uzima obredni tanjir da poželi dobrodošlicu Vivaanu i Imli i pita se gde je Surađ.

Raginini banditi uhvate tamničara i dovedu ga pred Ragini. Ona ga pita da li je pitao policiju da nađu dokaze protiv Bhaiya ji-a- Da li sumnja da su oni spalili dokaze? On potvrdi, čak iako ga ubiju on je već dao naređenja. Ona veli da se ona mogu promeniti i pokazuje mu ženu. On je zabrinut videvši da su mu uhvatili ženu. Ona ga pita da zove svog čoveka i govori da puste njihovog čoveka. Tamničar tako i uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vivaan i Imli dolaze kući. Biđli veli da misli da su došli. Čakor potvrdi, iznenadiće ih. Imli pita Vivaana zašto su vrata havelija zatvorena, misli da nisu srećni jer su se ujedinili. Vivaan joj veli da ne brine, svi će biti srećni, neka pođe. On je uhvati za ruku i dovodi. On gurne vrata i vidi da Čakor drži obredni tanjir. Ona ih iznenadi. Vivaan i Imli vide dekoraciju i smeju se. Vivaan pita šta se dešava.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *