Čakor želi da spasi ostale i pokušava da se ubije!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (632. ep.) 13.10.2016. – Čakor želi da spasi ostale i pokušava da se ubije!

By  | 

pocetak

Čakor želi da spasi ostale i pokušava da se ubije!

Epizoda počinje sa Bhaiya ji-em koji se smeje. Teđaswini je šokirana. Ona odlazi do njega i on je grdi. Ona veli da je živ, veoma je srećna što ga može videti. On joj govori da laže, molila se za njegovu smrt. Želela je da ima svoj haveli, neka se gubi. Teđaswini negira, neko mu je punio uši protiv nje, nije želela da mu se nešto loše desi. Njoj i Surađu je mnogo nedostajao. Bhaiya ji veli da ga je njen sin hteo ubiti, dobro je što se spasio. Ona govori da je to laž, sin ne može misliti ubiti oca. Bhaiya ji veli da je Surađ to uradio, dala je život lošem sinom. Ona govori da je to laž. Ranđana je pita da prestane da glumi, zna da je Surađ to uradio. Pita Ragini da poravna račune sa Teđaswini. Ragini se priseti kako ju je ova tukla u detinjstvu.
Surađ govori da ne može verovati da je njegov čovel ostavio Bhaiya ji-a živog. Vivaan govori da je on poslao bandite da ubiju Bhaiya ji-a. Ovaj potvrdi, on je takođe poslao bandite da ubiju njega i da nije sve sredio na vreme on bi umro danas. Čakor govori da je zato Bhaiya ji to rekao. Vivaan se pita kako će se spasiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *