Surađ dolazi i sa Čakor priča o njihovom prvom susretu i zaljubljivanju!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (657. ep.) 17.11.2016. – Surađ dolazi i sa Čakor priča o njihovom prvom susretu i zaljubljivanju!

By  | 

pocetak

Surađ dolazi i  sa Čakor priča o njihovom prvom susretu i zaljubljivanju!

Epizoda počinje sa dokumentarnim direktorom koji pozdravlja Čakor i zahvali joj jer im je dala šansu da saznaju o njenom životu. Bhaiya ji veli da je Čakor osvojila medalju i napravila ih ponosnim, ona je pobednica maratona. Znao je njen talenat od detinjstva. Glumi. Čakor se smeje. Ona potvrdi njegove reči a sva zasluga ide njemu. Misli kako neće biti teško. Pita ih da dođu, ona će vežbati. Bhaiya ji pita zar neće povesti Ragini sa njom. Govori da će Ragini trčati sa njom. Ragini veli da je tu veliki šampion iza Čakor, ona je njen trener. Čakor misli kako su oni sve spremili, naučiće ih lekciju kako bi prestali da lažu. Ragini odvodi ženu. Bhaiya ji pita Čakor da dođe, naučiće je lekciju.
Vivaan gleda i odlazi da vidi Surađa. Govori da je Čakor sama između njih i trči zabrinuto. Pita Surađa da brzo dođe. Čakor je šokirana videvši fitnes sobu. Misli kako su oni sve sredili. Ragini joj veli da je to fitnes hram za Čakor. Čakor misli da je nauči lekciju. Govori da je Ragini draga ali kada imaju sada šansu Ragini će trčati sada i pokazati im kako se trči. Ragini je šokirana. Direktor potvrdi, ona je Čakorin trener, voleli bi da vide kako ona vežba. Čakor pita Ragini da se ne stidi i meri joj brzinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *