Čakor je u krvi pronađena droga i ona je izbačena iz turnira!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (676. ep.) 14.12.2016. – Čakor je u krvi pronađena droga i ona je izbačena iz turnira!

By  | 

pocetak

Čakor je u krvi pronađena droga i ona je izbačena iz turnira!

Epizoda počinje sa Surađem koji pita Čakor kako joj se sviđa slika u ogledalu, šalio se. Ne može ostati sa takvom devojkom ni 7 dana. Čakor govori da ni ona ne želi da ostane sa njim, ne plaši se nikoga. Ona odlazi u sobu. Surađ ide i plaši je oponašajući zvuke životinja. Ona se uplaši i trči da ga zagrli. Govori da misli da je tu divlja životinja, kako će spavati sama? On govori da je uz nju. Čakor ga odvodi i pita da spava. Zatvori vrata. Oni zaspe.
Ujutru, Surađ se probudi i vidi da ga Čakor drži u snu. Pomeri njenu ruku i ode. Ona se probudi. On dolazi i pozdravi je. Donosi joj čaj i pita da se spremi. Žena je napravila nekakve pripreme. Čakor mu zahvali i govori da je dobro spavala nakon mnogo vremena. On potvrdi, nema straha, samo mir i sreća. Surađ veli da je poželeo da se ta noć ne završi. Lampa padne i slomi se. Čakor veli da misli da je sportska komisija nije pozvala da joj da dobre vesti. On je pita da ne priča tako. Čovek ih pita da dođu. Surađ je pita da se spremi.
Vivaan odlazi na sastanak. On zove Imli. On donosi fajl. Imli dolazi oblačeći farmerke i majicu kao Puđa.  Vivaan je ne vidi i odlazi. Ona misli da Vivaan ništa nije video. Ipak se nasmeje i govori da dobro izgleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *