Čakor dolazi u Aazaadgunj i svi je podržavaju i veruju u nju!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (677. ep.) 15.12.2016. – Čakor dolazi u Aazaadgunj i svi je podržavaju i veruju u nju!

By  | 

pocetak

Čakor dolazi u Aazaadgunj i svi je podržavaju i veruju u nju!

Epizoda počinje sa Čakor koja se priseti reči oficira i plače. “Udaan hai” pesma je u pozadini. Imli pita Vivaana da otpusti Puđu, ona nije dobra. Vivaan veli da radi dobro, neka pusti. Imli govori da on nije imao vremena da je vidi. Vivaan odgovori da ju je video, izgleda dobro. Voli je onakvu kakva je, nema potrebe to da radi. imli se smeje. Puđa dolazi i pita Vivaana da uključi TV. Imli je pita da ode. Vivaan uključi TV. Oni su šokirani videvši vesti o Čakor. Mediji zaustave Surađa i pitaju Čakor o njenom suspendovanju na 3 godine. Zašto je uzimala drogu itd. Surađ je šokiran.
Kasturi pita Čagana šta to govori. Čagan ispriča sve o Čakor. Oni su šokirani. Bhaiya ji, Ranđana i Ragini dolaze u selo. On je pita da vidi kako će ih novosti uznemiriti. Reporter pita Čakor da li je pobedila u trkama zbo droge? Da li mora da kaže nešto nakon što je uništila ime zemlje? Surađ govori da nema više pitanja, pita Čakor da dođe. Bhaiya ji tapše i govori da je Čakor u svim novinama, uništila je njihovo ime a i karijera joj je gotova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *