OS - Čakor priznaje Surađu da ga voli!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (767. ep.) 20.04.2017. – Čakor priznaje Surađu da ga voli!

By  | 

OS – Čakor priznaje Surađu da ga voli!
Prevod: Maya. Hvala. 😀

Napomena: Ovo je muzički post! Uživajte u pesmi “Tu Kabhi Soch Na Sake” prelepoj baladi Arđita Singa i Tulsi Kumar klikom na crveni kvadratić sa znakom “play”.

Epizoda kreće kako se Imli učini da je Vivaan došao. Ona ugleda Bhaiya ji-a. On se smeje i pleše: ,,Imli, ti si trudna, uskoro će doći beba u ovaj haveli. Što plačeš onda? Ovo je sreća, radost! Ako ti plačeš, i beba će onda!” Ranjana dolazi i pita ga zar ne može mirno sedeti na jednom mestu, kaže mu da pođe sa njom. Bhaiya ji kaže Imli da će se igrati sa njenim detetom. Ranjana ga odvodi sa sobom. Imli: ,,Bhaiya ji je poludeo i nije pri sebi. On ne razume više ništa, ali zašto Vivaan ne razume stvari? Šta je sa njim, gde je on?!” Vivaan vozi automobil ljutito i brzo, zaustavlja auto videvši dečaka ispred. Čovek dolazi i odvodi svog sina odatle, oni odlaze. Vivaan se priseća Imlinih reči. Ljut je i iznerviran: ,,Što mi se ovo dešava? Zašto?!” On se onda priseća doktorovih reči, zbunjen je, pita se kako može odmah kriviti Imli – šta ako je doktor pogrešio.. On odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Čakor sedne sama i jede. Surađ dolazi tu: ,,Sama jedeš. Ja imam jednu specijalnu devojku, ona nije tužna pošto ja odem. Srećna je.” On prilazi Čakor i sedne pored nje.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *