Čakor je slomljena nakon Surađevog priznanja!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (781. ep.) 10.05.2017. – Čakor je slomljena nakon Surađevog priznanja!

By  | 

Čakor je slomljena nakon Surađevog priznanja!

Epizoda počinje sa Vivaanom koji govori Ragini da su pobedili i napravili ih robovima ponovo. Ragini: “Ali Imli je promenila rezultat igre.” Vivaan odgovori da ona neće ništa uraditi, čak iako ubije nekoga ovi koji su živi biće sluge. Ona će otići u zatvor i tamo roditi dete. Seljani neće znati čiji greh raste u njenoj utrobi a ona će umreti.

Surađ nastavlja da je on otac Imlinog deteta. Svi su šokirani. Surađ: “Svi ste želeli ovo da znate. Udarali ste je sa kamenjem i mučili je. Želeli ste da je pošaljete u mentalnu ustanovu. Sada svi znajte, Imli neće nigde da ide. Ima pravo da ostane u ovom selu.” Imli ga pita šta govori. Surađ je pita da ćuti, istina je morala da izađe na videlo. Čakor plače. Kasturi pita Imli da li je to istina. Imli negira, on laže. Buvan pita Surađa da im kaže istinu. Čakor ga pita zašto laže. Nije to pravi način da spase Imli, biće uhvaćen. Osoba koju Imli krije nikada neće izaći. Surađ veli da ona krije njegovo ime, govori istinu. Imli negira, Vivaan je otac njenog deteta. Surađ pita da mu veruje. Čakor ga odvodi na stranu i pita zašto laže da spasi Imli. On negira, govori istinu. Čakor: “Zakuni se na mojoj glavi i reci. Da li si zaista otac Imlinog deteta?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *