Čakor saznaje više o Ranviđajovoj porodici!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (878. ep.) 22.09.2017. – Čakor saznaje više o Ranviđajovoj porodici!

By  | 

Čakor saznaje više o Ranviđajovoj porodici!

Ranviđajova majka pita Čakor da sedne. Da joj čaj. Hvali svog sina. Ranviđaj priča kako hoće da njegova sestra studira dobro i da izabere dobru karijeru. Čakor kaže kako nije mislila da ne dobiti ljubav tu. Ranviđaj veli da mu je dužnost da ohrabri žene. Nada se da će joj biti dobro kod njih i da će se dobro brinuti o njoj. Čakor pita o obezbeđenju. Preeti i Kavya kažu da je to radi sigurnosti. Ranviđaj kaže da je iskren policajc kao lopov, mora da štiti porodicu. Njen muž neće moći ovde da dođe. Čakor ih nazove srećnim jer imaju takvog brata. On joj zahvali i pita da lepo sanja. Ode.

Ujutru, Čakor se priseti Imlinih reči i ustane. Čuje muziku i odlazi da vidi. Ranviđajova majka je zaustavi i kaže da nema zvuka. Čakor pita o zaključanoj sobi. Isključi muziku. Hoće da urade aarti. Ranviđajova majka pušta muziku. Priča kako se ona sviđa Ranviđaju, on ne radi aarti kući. Čakor pita da li može nazvati majku. Pita o slikama u kući, nigde nema slika Ranviđajovog oca. Žena priča da je on umro ali im je u srcima. Neka ne pita njenog sina o tome, emotivan je. Ode. Čakor odlazi kod Preeti i Kavye. One joj kažu da nemaju sluge jer Ranviđaj ne voli… Majka ih prekine, on sam kuva. Čakor hoće da ona napravi hranu. Ova joj ne da.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *