Odbačeno siroče – od 331. do 340. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 331. do 340. epizode

By  | 

7

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

331.EPIZODA

Arjun i Chakor pricaju,ona mu kaze da moze verovati Rocky,neka ode sa njim a da ce onda doci posle.Munna kaze da ih prave budalama,videce se sa Chakor.Informise Babua o tome,on kaze Munni da ih prati.Rocky uspeva pobeci Munni.Rocky saznaje da mu je Nanu pao niz stepenice i odlazi.Arjun odlazi taxijem.Babu kaze da ih je Rocky izigrao. Vaibhavi cuje kako Rocky prica sa Arjunom i kaze Babuu da nadje Chakor.Arjun dolazi do Chakor i oni vide bandite.

332.Epizoda

Chakor kaze Arjunu da ne moze da povede decu u selo.Babu vidi da je Arjun otisao.Vaibhavi pita kako se to desilo,zasto je nisu uhvatili.Arjun pita inspektora za pomoc.Chakor kaze Ammi da Arjun dovodi policiju i da idu u selo.Abha saznaje da su deca tu.Tehaswubu kaze da ce se osvetiti Bhaiya ji-u.Arjun dolazi tu.Singh kaze da nema nikoga unutra.Oni otvore vrata i ne nalaze decu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


333.Epizoda

Amma i deca trce.Singh kaze Vaibhavi da ce dovesti decu i Chakor.Soham kaze deci da sednu jer policijski psi dolaze.Kaze Tamashi da dodje videvsi da policijski psi dolaze.Policija dolazi i proverava.Singh i Arjun su tu.Chakor se moli da ih Arjun spasi.

334.Epizoda

Chakor dolazi kao Choka i svadja se sa JJ.Soham kaze Choki da ide,nacice Ammu.Amma donosi hranu.Dolazi covek i pita gde je Amma.Ckaor ga grdi i kaze da Amma nije tu.Billu kaze Chakor da ga spasi.Deca izlaze.Covek kaze da se zove Thela Bhaia.Chakor je sokirana,pada.Vaibhavi kaze Bhaiya ji da nisu nasli Chakor.Thela Bhai prica sa Ammom.On daj enovac Ammi i kaze da cini dosta za decu.Amma ga zamoli da joj pomogne da odvedu decu u selo. On se slozi.Bhaiya ji stavlja vodu na Bhagyin sindur.Kaze da je ubio Arjuna.Tejaswini dobija poziv od Arjuna.Bhaiya ji je sokiran.Arjun kaze da dolazi sa Chakor.

335.Epizoda

JJ radi magiju.Chakor kaze da je videla to.Svi zele da odu i vide crnu magiju.Chakor pita JJ da napravi da ona nestane.Ona odlazi tajnim prolazom i svi misle da je ona nestala.Imli otvori vrata kuce i nalazi Chakorine narukvice.Neko kidnapuje Imli.Chakor kaze da sada zna da JJ je pravi madjionicar.Kaze da mora da napravi da neko nestane.Ona kaze da mora da ucini da deca nestanu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *