Odbačeno siroče – od 341. do 350. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 341. do 350. epizode

By  | 

1

341: Rocky predstavi Sunny i njena dva prijatelja Vaibhavi i kaže da su oni bili ti koji su čuvali Chakor. Rocky obeća Chakor da nikad neće dotaći alkohol. Vaibhavi natera Babua da sluša zvuk srećne proslave Chakor i ostalih i kaže mu da ubrzo uradi nešto. Babu upozori Lukhu da ne priča loše o Rockyju i doda oko traženja Chakor koja dolazi u basti. Vaibhavi tera Imli da uradi test krvi i njen otac joj kaže da ne tera dete.

342: Babu uhvati Chakor koja doziva Rockyja upomoć. Vaibhavi predloži da Chakor i Imli odu nakon što se pomole Ganpatiju. Amba saopšti seljanima da se njihova deca vraćaju u selo. Imli i Chakor pričaju da Rockyjeva mama nije dobra osoba i takođe o upozorenju koje su dala Swara i Thapki. Babu da Vaibhavi Imlin izveštaj krvi. Rocky stavlja traku na Chakorinu ruku i kaže joj da je nikad ne skine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


343: Chakor i Imli razgovaraju o mogućnosti da razotkriju Vaibhavinu istinu Rockyju. Amma se sretne sa Arjunom sa deco mi kaže mu da je Imli dovedena u Mumbaj. Rockyjev deda bude zabrinut kad ne pronađe Chakor pored nje, ali ubrzo je pronađe. Babu uhvati Chakor i odvede je. Rocky se zabrine kad primeti da je tragač došao do stanice.

344: Som, Tamasha, Sunny i Rockyjev deda pokušavaju da uteše uplakanu Imli da će Chakor biti dobro. Chakor je šokirana videvši Vaibhavi, koju Babu obavesti o Chakorinom tragaču. Rocky primeti da je tragač kog je dao Chakor bačen a kasnije vidi trag cveća i odluči da ga prati. Kasnije, Rockyja pozove njegov deda i obavesti ga da se vraća kući sa Chakor nakon što se pobrinuo za najveći greh i on onda iskali svoj bes na svojoj majci. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *