Odbačeno siroče – od 391. do 400. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 391. do 400. epizode

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

391.EPIZODA

Soham,Sunny i Tamasha odvode Chakor pre nego sto je Bhaiya ji vidi.Chakor kaze da mora da ide kod Kasturi. Kasturi dolazi i grli Chunni.Chakor kaze da nije sa majkom danas.Bhuvan se napije i kaze da ce Kasturi doci sa Chakor. Bhaiya ji dolazi tu.Chunni kaze da je Kasturi sada dobro.Imli grli Kasturi.Dadi zahvali Bhaiya ji-u.Chakor dolazi kao Choka sa prijateljima.Dadi kaze da ce praviti pooju za Chakor.Chunni kaze da ce doci.Bhaiya ji odlazi sa Chunni.Imli kaze Kasturi da se Chakor promenila.Chakor dolazi tu.Imli kaze da je to Choka koji ju je spasao.Kasturi grli Chakor.

392.EPIZODA

Vvian prica sa Chakorinim prijateljima.Chunni ukrade Bhaiya ji-ev telefon.Chunni prica sa prijateljima i kaze da ce dobiti novac uskoro.Chunni kaze da je Tamasha ukrala telefon.Amma kaze da ona nije lopov.Chakor vidi mobilni u Chunninom dzepu.Bhaiya ji kaze da oprasta Chunni.Chakor dolazi tu i Dadi joj kaze da je i ona deo porodice.Svi se mole.Kasturi kaze da je imala sina,bio bi kao Choka.Chakor odlazi u haveli.Chakor zove radnju kao Chunni.Kaze da joj posalju nesto,dace im novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


393.EPIZODA

Chakor dovodi Chunni u haveli.Bhaiya ji dolazi i kaze da zeli da pokaze da se brine o slugama.On odvodi Tejaswini sa sobom.Chakor kaze da ce pomoci Girji.Ona sece luk.Girja je pita gde je to naucila.Chakor kaze od Amme.Bhaiya ji pokazuje nakit i sarije Tejaswini.Chunn dolazi tu i vidi nakit.Tejaswini joj kaze da se gubi.Imli kaze da je dosla da da kheer Chakor.Chakor kaze da ce ona odneti.Imli kaze Chunni za kheer.Chunni grli Imli.Imli kaze da ona nije Chakor.Bhaiya ji i svi dolaze tu.Tejaswini pita za dokaz.Chunni se ipak izvlaci i Imli joj se izvini.Chakor kaze da je mora otkriti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *