Odbačeno siroče – od 421. do 430. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 421. do 430. epizode

By  | 

96

421: Chakor pokušava da kaže Khanni i Omu za poruku, ali oni je ne slušaju. Rony kaže Chakor da je on posmatra. Kasnije, Chakor se susreće sa džokerom i odluči da prati tu osobu.

422: Chakor pokuša da ubedi Oma da zaustavi svog oca Petera da ne bude deo “metak-kralj” predstave/glume. Bhaiya ji odbije da da vodu Bhuvanu, koji pokuša da je nabavi (vodu) za njegovu majku a onda mu je rečeno da pripremi njene poslednje rituale. Chakor uspe da ubedi Oma da sprovede test za nju da zameni njegovog oca u zadatku “kralj-metak”, ali pobegne nakon što ga džoker primeti. Rony ispriča svima svoje sumnje u vezi Chakor da je ona možda umešana sa ubicom i Roma takođe ispriča svoje sumnje u vezi nje. Kasnije, Khanna kaže Chakor da odmah napusti cirkus.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


423: Bhaiya ji pozove Shankara i kaže mu da potraži Chakor oko Ranchi. Onda je Bhaiya ji-u rečeno da Lakhan pravi probleme u selu. Khastha iskazuje svoju sreću Chakor jer ona napušta cirkus i onda doda da je ona za veće stvari. Bhaiya ji da dve opcije seljanima za njihovo preživljavanje i onda ode. Chakor spašava dete od Sultana koji jaše. Onda Khanna pita Chakor da bude trkač u tački “metak-kralj”.

424: Bhuvan se zabrine za zdravlje svoje majke i Kasturi misli da će se njeno stanje pogoršati. Khastha je srećan videvši Chakor, koja kaže da ju je Khanna doveo. Onda Shekhar ispriča svima da je Chakor trkač u tački “metak-kralj”. Nekoliko seljana napadne Kasturi, koja ih onda moli da ne naprave istu grešku. Kasnije, Rony napada Chakor i kaže da niko nije srećan sa njenim povratkom i kaže joj da ode, Om je brani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *