Odbacno siroče 1179. epizoda!Čakor ulazi u selo prerušena

Indijske Serije

Odbacno siroče 1179. epizoda!Čakor ulazi u selo prerušena sa novim planom!

By  | 

Odbačeno siroče – 7. 10. 2018. – Čakor ulazi u selo prerušena sa novim planom!

Prevod: Maya.

Rađo dolazi da pomogne Čakor i ispriča kako je čula Rađešvarin i Vikramov razgovor i planove. Uz nju je uvek i hoće da istina i svetlost pobede. Shvatila je ko je zao. Čakor se obraduje i zagrli je čvrsto. Rađo kaže ponovo da je sa njom i da će Vikram biti surovo kažnjen sigurno. Čakor je pohvali na lepom stavu i hrabrosti, a onda pita da li je udata. Ova veli da niko neće da je oženi i svi misle da je ona luda cura. Čakor se nasmeje i kaže da tu sigurno ima neki srećnik za nju. Rađo se nasmeje isto, ali joj onda donese neku odeću i kaže joj da se preruši u njenu sestru i da uđe tako u selo s obzirom da njena sestra neće dolaziti nazad par dana. Čakor potvrdi i gleda odeću.

Ovamo, Surađ priča sa lekarima i pita za Anđor. Svi se mole za nju i daju maksimum u lečenju. Surađ ode i brine za Čakor. Lila ga teši da se smiri i da Čakor sve sređuje lepo, a on treba da se brine dobro o Anđor baš kako mu je i rekla to. Čakor se preruši i dođe do Rađo. Ova se okrene i iznenadi što je vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *